Sådan finder du en iPhone uden MobileMe

Apple understøtter et værktøj kaldet Find min iPhone, der hjælper brugere med at finde manglende enheder ved hjælp af GPS-koordinering og kortlægning. I de første år af iPhone var dette værktøj kun tilgængeligt for personer, der betalte for et årligt MobileMe-abonnement. Men nu kan alle iPhone-brugere bruge en gratis version af Find min iPhone uden en MobileMe-konto. Du kan aktivere tjenesten med det Apple-id, som du bruger til at downloade iPhone-apps fra App Store.

Aktivering af Find min iPhone

Tryk på ikonet "Indstillinger" fra iPhones startskærm.

Gå til afsnittet "Mail, kontakter, kalendere".

Tryk på knappen "Tilføj konto".

Vælg "MobileMe" som kontotype, selvom du ikke har et abonnement.

Indtast dit Apple-id og din adgangskode i de relevante felter, og tryk derefter på "Næste". Disse legitimationsoplysninger er de samme, som du bruger i iTunes Store og App Store.

Kontroller den e-mail-konto, der er knyttet til dit Apple-id, for at få en bekræftelses-e-mail. Åbn e-mailen, og klik på linket "Bekræft nu".

Tryk på "MobileMe" fra listen over konti.

Flyt skyderen ved siden af ​​"Find min iPhone" til "Til" -positionen for at aktivere tjenesten.

Brug Find min iPhone

Åbn enhver webbrowser på din Mac eller pc-computer.

Naviger til Find min iPhone-websted på me.com/find.

Indtast det Apple-id og den adgangskode, du brugte til at konfigurere din iPhone, og klik derefter på knappen "Log ind".

Vent på, at tjenesten finder din iPhone og viser et kort med dets nøjagtige GPS-koordinater.

Klik på den blå pil ud for navnet på din iPhone for at udføre yderligere Find My iPhone-funktioner, som inkluderer at låse din telefon, nulstille din telefon eller sende en besked og lyd til din telefon.