Den bedste måde at overføre VHS til DVD på en Mac

Mens dine VHS-videobånd ikke ser så godt ud på DVD som digitalt optagede originaler, kan du foretage overførslen, så du kan se dine hjemmefilm, når den sidste videobåndoptager er gået ind i museet. Hvis du har mange VHS-bånd, der skal overføres, tager det noget tid at digitalisere dem alle, men det sparer dig penge for at få dem udført af et firma.

Grundlæggende

Da du ikke kan tilslutte din videobåndoptager direkte til din Apple Macintosh-computer, skal du starte denne proces ved at få en analog-til-digital phono-plug-to-USB-konverter. Dette giver dig mulighed for at tilslutte de tre phono-stik - også kaldet RCA-kabler - til venstre og højre lyd og video til din Mac. Bortset fra din tid og prisen på de tomme DVD'er vil dette sandsynligvis være din eneste pris for overførslerne. Du kan også købe software som Roxio Toast eller Roxio Easy VHS til DVD-konvertering Mac, men det behøver du ikke rigtig, hvis din Mac har Apples iLife-softwarepakke installeret. Dette er forudinstalleret på Mac'er siden 2004, eller du kan købe det separat. Du har muligvis også brug for en ekstern harddisk, hvis du ikke har meget plads på din interne Mac HD.

Indspilning

Når du har tilsluttet din videobåndoptager via konverteren til din Mac, skal du åbne iMovie. Dette er som standard på Mac-docken, den stribe af programaliaser på begge sider eller bunden af ​​din skærm. Når det starter, skal du gå til "File" og derefter "New Project" og navngive det. Klik derefter på den knap, der ligner et filmkamera til venstre for midten af ​​iMovie-vinduet. Dette vil medføre en popup. Nederst til venstre skal du vælge det "kamera", der er det eneste andet valg udover "Indbygget iSite." Start derefter videobåndoptageren, og klik på knappen "Capture" i nederste højre hjørne af pop op-vinduet. Dette starter processen med at optage dit VHS-bånd til din Mac-harddisk. Klik på knappen "Udført", når VHS-båndet er afsluttet.

Redigering og redigering

Når den er optaget, kan du redigere din nu digitaliserede film i iMovie. Hvis du ikke vil ændre det, skal du gemme projektet ved at gå til menuen "Del" og vælge "Eksporter ved hjælp af QuickTime" for den enkleste metode. Du kan få mere kontrol over den endelige version ved "Eksporter film", men brug QuickTime for at spare tid. Åbn nu iDVD. I dette program kan du oprette din DVD og gøre den afspillelig i en standard DVD-afspiller. Du kan vælge et tema, tilføje stillbilleder eller et kort klip af filmen, der skal køres, når DVD'en indlæses. Eller du kan bare gå til "File" og derefter "OneStep DVD from Movie." Dette giver dig mulighed for at importere filmen og derefter bede Mac'en om at brænde DVD'en hurtigt.