Sådan overføres musik til en Samsung-telefon

Overførsel af musik til din telefon er en fantastisk måde at skære ned på antallet af enheder, du skal bære ved at eliminere behovet for en ekstra MP3-afspiller. Det er nemt og hurtigt at overføre sange til din Samsung-telefon fra din computer på samme måde som med din musikafspiller ved at følge nedenstående trin.

Find den software, der fulgte med din telefon. Hvis du ikke kan finde disken, der indeholder din telefons pc-pakke, kan du enten bestille en direkte fra Samsung eller downloade den fra virksomhedens websted. Samsung tilbyder support til de fleste af de telefoner, de har produceret, så selvom din telefon er en ældre model, skal du være i stand til at få fat i det program, du har brug for.

Indsæt disken i din computer, eller installer programmet fra din downloadede fil. Hvis du ikke bliver bedt om at starte programmet, skal du gå til "Denne computer" eller "Computer" afhængigt af det operativsystem, du bruger, og klikke på drevikonet for at installere softwaren.

Følg installationsinstruktionerne, og tilpas efter behov.

Start din telefons synkroniseringspakke.

Slut telefonen til computeren med USB-kablet.

Synkroniser din telefon. Du har mulighed for automatisk at synkronisere telefonen med din computer, men du vil administrere den musik, du indlæser på den manuelt. Samsungs synkroniseringspakke fungerer på samme måde som en udvidelse af Windows, der giver dig mulighed for at trække eller flytte materiale til din eksterne hardwares undermapper fra din harddisk. Du bliver nødt til at se hjælpeafsnittet i din software, da funktionaliteten vil variere afhængigt af telefonens alder og specifikationer.

Tips

Køb ekstra hukommelse til din telefon for at øge den mængde musik, du kan overføre til den.