Få adgang til iTunes Equalizer-indstillingerne

Hvis du vil ændre universal equalizer i iTunes til hele dit musikbibliotek og alle sange i den, kan du hurtigt få adgang til de utroligt justerbare iTunes Equalizer-indstillinger på en af ​​to måder:

Sådan får du adgang til iTunes Equalizer-indstillinger

De to måder at få adgang til equalizer i iTunes er som følger:

  • Træk menuen 'Vindue' ned og vælg 'iTunes Equalizer'
  • ELLER: Tryk på Kommando + Option + 2, hvis du foretrækker tastaturgenveje

Den første mulighed vil være universel i Mac OS X og Windows, tastetrykket virker i Mac OS X, men kan være lidt anderledes i Windows versioner af iTunes.

Herfra kan du finjustere ting, hvordan du vil, og ændringerne træder i kraft straks, så at have en sang eller noget der spilles på tidspunktet for justering af indstillinger vil vise forskellen. For dem uden lydproduktion erfaring, kan hele EQ ting være lidt skræmmende, så det er bedst at lege og finde hvad der virker for dig. Der er også nogle meget selvforklarende forudindstillede konfigurationer, hvis du hellere bare vælger en baseret på en musikgenre eller ønsket effekt (diskantforstærkning, basreduktion osv.) Og gøres med det, de er tilgængelige fra rullemenuen undermenuen indenfor Equalizer og spænder fra "Acoustic" til "Spoken Word" til genre specifikke indstillinger som "Rock" og "Electronic".

Mine indstillinger er baseret løst på, hvad der blev kaldt "de bedste iTunes equalizer-indstillinger", men det er en god idé at justere dine indstillinger baseret på dine højttalere og den type musik du lytter mest til.

Indstilling af iTunes EQ ændrer ikke musik, du har på din iPhone eller iPod, men du kan også gøre det direkte på iOS-enheden, så din mobilmusik også har tilpasset udligning.

Bemærk, at ældre versioner af iTunes vil være lidt anderledes, og Apple flyttede EQ-justeringsknappen fra bunden af ​​iTunes-vinduet i nyere iTunes-udgivelser, hvor den nu er i menulinjen. På stedet er nu, hvor Genius-knappen er.