Sådan downloades Google Chrome på en PSP

Elementer, du har brug for

  • PlayStation Portable

  • PSP Chrome

  • USB-kabel

  • WinRAR

PSP Chrome er et hombrew-program, der giver brugeren mulighed for at køre en Google Chrome-browserportal direkte på PSP. Denne applikation kræver ikke brug af brugerdefineret firmware på PSP for at installere og køre. PSP Chrome v1.0 lader brugeren indstille bogmærker; brug browsing med faner eller endda lyt til musik, mens du browser.

Download PSP Chrome v1.0.

Tilslut PSP til computeren med et USB-kabel. Gå til menuen "Indstillinger", rul til "USB" og tryk på "X" for at oprette forbindelse.

Åbn filen "26006_pspchrome1.0.zip" med WinRAR.

Fremhæv mappen "pspchrome", og vælg knappen "Uddrag til" øverst i vinduet. Vælg PSP-drevet, og åbn PSP-mappen ved at klikke på "+" - tegnet. Vælg mappen "Common" og klik på "OK". Dette kopierer PSP Chrome-filer til PSP-biblioteket.

Frakobl PSP fra computeren, gå til menuen "Netværk" og vælg "Browser". Skriv "fil: /psp/common/pspchrome/index.html" og "Enter" i browserens adresselinje.

Vælg "Sprog", så åbnes portalen for at starte browsing.

Tips

Når du vælger det engelske sprog, kan browseren muligvis stadig komme op på et andet sprog. Rul til bunden af ​​siden, find “Google.com” på engelsk og klik på den.