Sådan får du min bærbare til at lyde bedre (9 trin)

Nogle almindelige lydproblemer på bærbare computere er ridser, konstant eller intermitterende forvrængning og brummen. Oprindelsen er varieret og stammer fra forkerte højttalerindstillinger, driverproblemer eller andre hardware / software-relaterede årsager. Det kan være udfordrende at bestemme den bedste måde at løse et bestemt lydproblem på. For eksempel kan en simpel justering af højttalerindstillingerne løse et problem, mens en driveropdatering kan være svaret på et andet lyddilemma.

Trin 1

Klik på "Start", og klik derefter på "Kør".

Trin 2

Skriv "mmsys.cpl", og klik derefter på "OK".

Trin 3

Gå til fanen "Lydstyrke", og klik derefter på "Avanceret" under "Højttalerindstillinger."

Trin 4

Gå til fanen "Højttalere" og klik på pil ned under "Højttaleropsætning." Vælg "Stereohøjttalere til bærbare computere." Når du er færdig, skal du klikke på "Anvend" og derefter på "OK".

Trin 5

Gå til fanen "Performance" og flyt skyderen "Hardware Acceleration" placeret under "Audio Playback" til "Full" position.

Trin 6

Flyt skyderen "Eksempelhastighedskonverteringskvalitet" til "Bedste" position, og klik derefter på "Anvend" og "OK".

Trin 7

Gå til fanen "Hardware" og vælg den første "lyd-, video- og spilcontroller" -enhed fra listen "Enhed", og klik derefter på "Egenskaber".

Trin 8

Gå til fanen "Driver" og klik på "Opdater driver".

Vælg den næste "lyd-, video- og spilcontroller" -enhed fra listen "Enhed" som angivet i trin 7, og gentag derefter trin 8, indtil alle lydenheder på listen er blevet opdateret. Hvis din bærbare computer stadig har et lydproblem, skal du læse "Tips" nedenfor.