Sådan udskrives PDF-filer i en bog

Elementer, du har brug for

  • Adobe Acrobat

  • Printer

  • Printerpapir

Portable Document Format (PDF) bruges ofte til at kompilere elektroniske flersidede dokumenter. Men med Adobe Acrobat-softwaren, det primære program, der bruges til at oprette og redigere PDF-dokumenter, kan du også udskrive PDF-filer for at formatere en bog. Acrobat leverer værktøjerne til "Booklet Printing", hvor siderne udskrives to til et ark og på begge sider. Acrobat arrangerer siderne, så når du har foldet dem to og fastgjort dem, har du en færdiggjort bog med siderne i den rigtige rækkefølge.

Åbn et flersidet PDF-dokument, du vil udskrive i Adobe Acrobat.

Slut din printer til din computer, og fremfør den med papir. Sørg for, at printeren er korrekt installeret, og at computeren genkender den.

Klik på menuen "File", og vælg "Print Setup" i Acrobat. Angiv udskrivningsmulighederne for dit dokument inklusive papirstørrelse og retning.

Klik på "File, Print". Dialogboksen "Udskriv" vises.

Vælg din printer fra listen øverst i dialogboksen.

Vælg "Booklet Printing" under "Page Handling."

Vælg, om du vil udskrive hele dokumentet eller et mindre valg. Vælg "Alle" for at udskrive alle sider, eller klik på "Sider" for at vælge et sideområde.

Vælg indstillingen "Booklet Subset" under "Page Handling". Hvis din printer understøtter automatisk udskrivning på begge sider af papiret, skal du klikke på "Begge sider". Ellers skal du bruge manuel duplexudskrivning. Klik på "Kun forsiden" for at få Acrobat til at udskrive alle siderne på forsiden af ​​papiret.

Vælg indstillingen "Binding". Vælg "Venstre" for standard tekst fra venstre mod højre. Vælg "Venstre (høj)" for at have et langt og smalt udskriftsområde (med folden på den lange side).

Klik på "Udskriv".

Tips

Hvis du vælger at udføre manuel duplexudskrivning, skal du vende papiret, når forsiden er udskrevet. Vælg "File, Print" igen, og vælg "Only Back Side" for at udskrive de andre sider af papiret. Når alle siderne er udskrevet, skal du samle siderne, folde hver i halvdelen og fastgøre for at færdiggøre din bog.