Hvorfor kører mit charterinternet langsomt?

Charter Communications er et telekommunikationsselskab, der leverer kabel-tv, bredbåndsinternet og VoIP-telefontjenester til mere end 4,7 millioner kunder i USA fra 2010. Charters bredbåndsinternet er lynhurtigt det meste af tiden, men som det er tilfældet med alle bredbåndsudbydere , er kunderne undertiden plaget af irriterende afmatninger.

Baggrund

Charter leverer bredbåndstjeneste til kunder via et kabelmodem. For at oprette forbindelse til Internettet har kunder ikke brug for telefonadgang eller andet udstyr end et Charter-modem. Kunder, der ønsker at surfe på nettet trådløst, kan gøre det ved at forbinde en router til Charter-modemet.

Problemer med spyware

Spyware og vira er to af de største syndere, der er ansvarlige for computerafmatning. Charterkunder, der oplever en langsom internetforbindelse, skal køre antivirus- og anti-spywarescanninger, helst i Windows Safe Mode. Hvis der opdages malware, skal den fjernes med det samme. Genstart computeren, og du vil sandsynligvis finde ud af, at din internetforbindelse kører meget hurtigere.

Hardwareproblemer

At køre for mange computerprogrammer på én gang kan få en bredbåndsinternetforbindelse til at køre langsomt. Luk nogle programmer og se om det gør en forskel i din forbindelseshastighed. Et andet hardware-relateret problem, der kan forårsage en afmatning i din computers ydeevne, er at have for lidt RAM-hukommelse. Installation af mere RAM vil ofte resultere i en mærkbar forbedring af din internethastighed og den samlede computerydelse.

Yderligere hjælp

Charter tilbyder en række supportfunktioner, såsom gratis kundeservice via e-mail og telefon. Hvis du har et problem med lave internethastigheder, skal du kontakte Charter for at få hjælp. En afmatning kan også være forårsaget af tekniske problemer ved Charters afslutning, og en supporttekniker kan diagnosticere mere avancerede netværksproblemer.