Sådan køber du en bærbar computer på rater

Bærbare computere er praktiske, fordi de let bæres og kan bruges overalt. At købe en bærbar computer kræver normalt at gå til en elektronikbutik og købe computeren. Desværre er bærbare computere dyre og koster let omkring $ 1.000. De høje priser gør det vanskeligt at købe en bærbar computer uden at gemme og planlægge i god tid. Den eneste anden mulighed er at købe en bærbar computer på afdrag, som gradvist betaler for den bærbare computer over en bestemt periode.

Trin 1

Find den bedste bærbare computer til personlige behov. Alle bærbare mærker, typer og modeller er forskellige. De væsentligste forskelle inkluderer: RAM, plads og installeret software. Software kan let ændres, men tilgængeligheden af ​​plads og RAM kan ikke altid ændres. Personlige behov kan kræve højt RAM eller ekstra plads til downloads eller åbning af flere vinduer, eller personlige behov behøver muligvis kun plads og RAM til hjemmearbejdsprojekter. Computerens behov dikterer, hvilke computere der er bedst.

Trin 2

Betal med kreditkort. At betale med kreditkort er valgfrit, men det giver mulighed for at betale langsomt over tid. Betal aldrig med et kreditkort, når personlig kredit er dårlig, eller kreditkortet er nær dets grænse. Et kreditkort med høje renter bør kun bruges, hvis det tager et par måneder og ikke år at betale det tilbage.

Køb computeren, når der er tilbud på afdragskampagner. Nogle elektronikforretninger har tilbud til køb af computere og anden elektronik på afbetaling. Normalt tillader butikkerne afdrag uden renter i en bestemt periode, før renterne på betalingerne starter. Du skal betale den bærbare computer, inden renterne begynder, for at undgå at betale ekstra.