iOS 8.4 Beta 3 frigivet til udvikler og offentlig beta-testning

Apple har udgivet den tredje betaversion af iOS 8.4 til test, der ankommer som build 12H4098c. Den nye version er tilgængelig for både offentlige beta-testere og registrerede iOS-udviklere og kører på alle iPhone, iPad og iPod touch-modeller, der understøtter iOS 8.

Den nemmeste måde at downloade iOS 8.4 beta 3 på er via on-device Over Air-mekanismen tilgængelig fra Software Update. OTA-opdateringen er ret lille. Brugere kan også vælge at downloade firmware for frigivelse til deres passende enhed fra webstedet for iOS Developer Center.

Det skal bemærkes, at iOS 8.4 for Public Beta-brugere er udgivet som Public Beta 2, mens iOS 8.4 for udviklere er udført som Beta 3, men de er samme version og deler samme bygge nummer.

IOS 8.4 synes primært fokuseret på en nydesignet helt ny musikapp, der bringer en ny brugergrænseflade og nogle nye funktioner til medieafspilleren på iPhone, iPad og iPod touch. Den nyindrettede musikapp vises på en iPad i videoen nedenfor, takket være MacRumors:

Formentlig vil iOS 8.4 også omfatte andre små funktioner, fejlrettelser og andre forbedringer af mobiloperativsystemet.

Selv om det er mest spekulativt, kan den endelige version af iOS 8.4 komme til Apple WWDC-begivenheden, der begynder 8. juni. IOS er den nyeste version af iOS, der er tilgængelig for alle brugere, iOS 8.3.