Sådan fjerner du Røde øjne fra billeder på iPhone og iPad

Rødt øje sker undertiden i fotografering, ofte hvis du optager et emne, mens du bruger kameraets flash eller når et stærkt lys skinner i øjnene. Udseendet er slående og normalt uønsket, med emnerne øjne bogstaveligt glødende rødt. Du kan løbe ind i røde øjne, når du tager billeder med ethvert kamera, men iPhone, iPod touch og iPad har alle et fantastisk trick op i deres ærme, så du hurtigt kan fjerne røde øjne fra næsten ethvert billede.


Hvis du vil bruge det oprindelige redningsværktøj, skal du køre den moderne version af iOS-versionen overalt på eller over 7.0, bortset fra en ny version af iOS, er der ikke brug for yderligere downloads eller apps. Funktionen er en del af redigeringsværktøjerne i Photos-appen, og selvom du helt sikkert kan bruge den til at fjerne røde øjne fra ethvert billede taget med iPhone-kameraet, kan du også bruge det samme værktøj på ethvert billede, der leveres til iOS-enheden.

Sådan fjerner du røde øjne fra billeder med iPhone, iPad og iPod touch

  1. Gå til Billeder-appen, og tryk på billedet, der har den røde øjneffekt, du ønsker at rette op på
  2. Tryk på billedet, og tryk derefter på knappen "Rediger"
  3. Tryk på det lille øjeikon med et skråstreg gennem det (dette er knappen for fjernelse af røde øjne)
  4. Tryk direkte på de røde øjne på det billede, du vil rette og fjern, vælg et ad gangen
  5. Når du er færdig med at korrigere alt røde øjne og tilfredse med resultatet, skal du trykke på "Apply" for at gemme ændringen

Resultaterne af det iOS Photos app native red Eye Removal Tool er øjeblikkelige og yderst effektive, som vist i dette eksempel:

Hvis du selv vil prøve redningsværktøjet selv, men ikke har et billedhurtigt billede, kan du bruge det samme røde øjeprøvebillede, som vi er i vejledning med venlig hilsen af ​​Wikipedia her. Funktionen fungerer det samme på enhver iPhone, iPad eller iPod touch.

Bemærk, at du kan fortryde fjernelse af røde øjne til enhver tid, så længe det oprindeligt redigerede billede er gemt på iOS-enheden, svarer det meget til at anvende filtre, der også senere kan fjernes, hvis det ønskes.

Dette er virkelig en fremragende løsning, som Apple oprettet, og det kræver ikke nogen funky tricks, photoshop-brug eller tredjeparts apps. Det er også at foretrække at dreje billedet i sort og hvidt, hvilket er en gammeldags måde at håndtere røde øjne på, og hvor nemt og effektivt det iOS native red eye tool virker, bør du sigte på at bruge det først.