Sådan laver du album på Tumblr

Du behøver ikke bruge tredjepartsværktøjer til at oprette fotoalbum til din Tumblr-blog, fordi Tumblr giver dig mulighed for at vise mere end et foto i et standardfotopost.

Føj fotos til indlægget

Du kan tilføje op til 10 fotos fra en computer, lagerenhed eller et websted til ethvert indlæg, så længe den samlede størrelse af de kombinerede fotos ikke overstiger 10 MB, og billederne er i RGB-farve og JPG / JPEG eller PNG-filformater. Klik på "Foto" kameraikonet, vælg "Vælg op til 10 fotos" eller "URL", og fortsæt derefter som beskrevet på skærmen. For at tilføje yderligere fotos skal du klikke på "Upload et andet foto", der vises i skabelonen under det første billede.

Rediger og opret albummet

Tumblr giver dig mulighed for at justere op til tre fotos side om side i stablede vandrette rækker. For at flytte et foto til en anden position skal du klikke og trække det, indtil der vises blå lodrette og vandrette retningslinjer, der angiver tilgængelige positioner, og derefter slippe det på plads. Tumblr giver dig også mulighed for at tilføje billedtekster til individuelle fotos. Hold markøren over det øverste højre hjørne af et billede, klik på ikonet Taleboble, skriv en billedtekst og klik på "Indstil billedtekst." For at afslutte dit albumindlæg skal du tilføje en titel og / eller beskrivelse i postens hovedtekstfelt, tilføje søgeord, der kan søges i feltet markeret med et tagikon og derefter klikke på "Send".