Hurtigt rydde meddelelser fra låseskærmen i iOS

Har en flok meddelelser og advarsler sidder på låseskærmen på din iPhone eller iPad, som du ikke vil have der længere, men vil ikke låse enheden op eller låse skærmen? Ingen sved, snarere end at snyde for at låse op iOS-enheden og derefter manuelt adressere meddelelserne, du kan blande dem alle væk og gemme dem i Meddelelsescenter, hvor de hører hjemme, straks rydde låseskærmen ud uden at have forladt det.

Dette swipe gesture trick ligner hvordan du kan afvise advarsler fra hvor som helst, og det er super nemt at bruge:

Sådan slettes meddelelser fra låseskærmen på iPhone, iPad

Dette rydder skærmen med meddelelser på en iPhone eller iPad, der afslører tapetet igen:

  1. Stryg ned fra toppen af ​​låseskærmen for at indkalde Notification Center
  2. Stryg tilbage for at afvise Meddelelsescenter og indsamle alle advarsler og meddelelser

Færdig, du har nu en klar iOS-låseskærm igen.

Dette er et godt trick at bruge, hvis du ikke vil gå ud for at skjule meddelelserne eller deaktivere låseskærmens advarsler. Det er også nyttigt, hvis du får en meddelelse, du ikke vil have andre til at se, fordi du hurtigt kan svinge op og ned for at indsamle den tilbage i meddelelsescenter. Dette virker for enhver form for advarsel eller meddelelse, der er vist på IOS 7 (eller nyere) låseskærmen, selvom du selvfølgelig skal have adgang til låseskærmen til Notifikationer og Meddelelsescenter aktiveret i indstillingerne for at kunne bruge det. Glem ikke at tilpasse "Today View", det er det første skærmbillede, du ser, når du åbner panelet, og du kan indstille det til at passe til det, du ønsker at se.

Dette store lille trick kommer til os fra CultOfMac, som nævner at de måtte trykke på fanen "Manglet" for at få det til at fungere, men i testen bare en super hurtig svejsning ned og op fungerede fint for at få arbejdet gjort.