Sådan foretages gratis internationale opkald med Skype

Hvis du har brugt Skype meget, er du sandsynligvis fortrolig med dets evne til at foretage opkald. Mens du kan foretage disse opkald til fasttelefoner og mobiltelefoner mod et gebyr, giver det dig også mulighed for at ringe til andre Skype-konti gratis. Dette gælder over hele verden; du kan ringe til din nabo eller dine venner på den anden side af verden uden beregning. Hvis du ønsker at ringe til mennesker overalt i verden på samme tid, kan du endda foretage internationale Skype-konferenceopkald gratis.

Trin 1

Log ind på Skype-kontoen, som din internationale ven er kontaktperson på. Hvis du endnu ikke har ham som kontakt, skal du tilføje ham ved at klikke på "Kontakter" og derefter "Tilføj en kontakt" og følge vejledningen. Du skal vente på, at han bekræfter dig som kontakt, før du kan ringe til ham.

Trin 2

Klik på den internationale kontakt, som du vil ringe til, i afsnittet "Kontakter" til venstre på Skype.

Klik på den grønne "Ring" -knap for at ringe til din internationale kontakt. I modsætning til opkald med en almindelig telefon behøver du ikke indtaste en landekode eller andre oplysninger for at identificere opkaldet som et internationalt.