Hvordan foretager jeg et gratis onlineopkald fra et ukendt nummer?

Du kan bruge Internettet til en række forskellige ting. En af de ting, du kan gøre online, er at kommunikere med andre. Uanset om det er via e-mail, messaging eller telefonopkald, bringer kommunikation verden tættere sammen. Hvis du vil kunne ringe til nogen ved hjælp af et ukendt nummer, skal du også gøre dette online. Der er flere gratis onlineopkaldsfirmaer, der giver dig mulighed for at foretage opkald fra din computer uden at give et genkendeligt telefonnummer.

Trin 1

Naviger til Calling America eller Goober.com. Download programmet ved at klikke på "Opret Goober-konto." Med denne konto modtager du en gratis prøveperiode. Brug dette til at ringe gratis fra et ukendt nummer. Indtast dine oplysninger i installationsfelterne, og klik derefter på "Foretag opkald" for at foretage et gratis opkald.

Trin 2

Gå til FreeCall.com på Internettet. Klik på "Gratis download" for at downloade programmet til din computer. Klik derefter på "Ring" for at foretage et opkald gratis. Hvis du først vil prøve tjenesten, skal du først klikke på "Foretag et gratis prøveopkald".

Gå til VoipBuster.com, og klik derefter på "Download" for at downloade deres program gratis til din computer. Når du har downloadet programmet, skal du klikke på "Foretag opkald" for at foretage gratis opkald. Denne proces viser dig som en ukendt opkalder.