iPad Air 2 & iPad Mini 3 Udgivet

Apple har meddelt opdateringer til iPad-linjen, officielt mærket som iPad Air 2 og iPad Mini 3. Alle nye modeller omfatter hurtigere processorer og forbedrede funktioner, Touch ID sensorer, og mens iPad Mini forbliver i samme kabinet, iPad Air 2 er blevet omdesignet til at være slankere end nogensinde. Nogle af disse funktioner er måske ikke meget overraskende, da Apple tilsyneladende utilsigtet lækkede nogle af detaljerne igår gennem iTunes.


iPad Air 2, som er 18% tyndere end den tidligere iPad Air, fås i tre farver. sølv, rumgrå og guld. Specifikationsvis har iPad Air 2 en A8X CPU, en hurtigere processor, der også har forbedret grafikforarbejdningskapacitet. Den nye iPad vil også omfatte en motion co-processor, som i teorien i det mindste ville gøre det muligt for iPad at spore bevægelse, ligesom iPhone kan spore bevægelse. Derudover indeholder den nye iPad Air det samme kamera som det, der følger med iPhone 6, herunder muligheden for at skyde burst-tilstand, slow-motion-video og tage time-lapse.

Prissætningen for den nye iPad Air er den samme som tidligere modeller, med en 16GB-version, der starter fra $ 499. 32GB-modellen er faldet til fordel for en 64GB-model, der ligner den nye iPhone-linje. Modeller er tilgængelige i op til 128 GB.

iPad Mini 3 indeholder en A7 CPU, Touch ID, og ​​starter ved $ 399 for en 16GB model. Tidligere model iPad Minis er stadig tilgængelig til nedsatte priser, men for brugere, der er interesseret i at købe, anbefales de nyeste modeller typisk. Nye iPad Mini 3-enheder er også tilgængelige i den nye guldfarve-indstilling.

Nye iPad Air-modeller indeholder også en forbedret anti-glare display belægning.

De nye iPads vil være tilgængelige for forudbestilling den 17. oktober, og vil sende en uge senere. Alle modeller inkluderer iOS 8.1 forudinstalleret som standard.

Separat frigivet Apple OS X Yosemite som en gratis download og opdateringer til iMac og Mac Mini-linjen.