Få adgang til kun US-websteder fra uden for USA med en SOCKS Proxy & SSH-tunnel

En bred vifte af hjemmesider og online-tjenester er region begrænset til USA: Hulu, Netflix, Pandora, årlige kreditrapporter, nogle banker, listen er signifikant. Regionrestriktioner er generelt noget, du ikke bemærker, før du har brug for at få adgang til et websted uden for USA, og så er de en stor smerte. Vi viser dig hvordan du kan omgå regionens restriktioner sikkert ved at bruge en SOCKS proxy og SSH tunnel .


Før du kommer i gang, skal du bruge følgende for at oprette en strømforsyning til sok:

 • En USA-baseret webhosting eller shell-udbyder, der giver adgang til SSH, herunder et brugernavn og de eksterne maskiner IP
 • Grundlæggende forståelse og komfort med kommandolinjen

Dette gennemgang er rettet mod Mac OS X, men du bør også kunne konfigurere tingene meget de samme med iOS, Android og Windows.

Sådan oprettes en SSH-tunnel og SOCKS-proxy i Mac OS X

Forudsat at du har en amerikansk vært kvadret væk, lad os begynde:

 1. Gå til mappen Programmer, derefter til Utilities, og start derefter Terminal og brug følgende syntaks for at konfigurere SOCKS proxy:
 2. ssh -D port_number user@remote_host_ip

 3. Hvis dit brugernavn f.eks. Er AJ, og den eksterne vært IP er 75, 75, 75, 75, og du vil opsætte en proxy på port 2012, vil syntaksen være:
 4. ssh -D 2012 [email protected]

 5. Log ind som sædvanlig, og opretholde skalforbindelsen, så længe du har tænkt dig at bruge proxyen, hvis du er bekymret for fjernhost-timeouts, bare ping localhost eller en anden ip
 6. Gå nu til Apple-menuen og åben "Systemindstillinger"
 7. Klik på "Netværk" og klik derefter på "Avanceret" nederst til højre
 8. Klik på fanen "Proxies" og klik på afkrydsningsfeltet ud for "SOCKS Proxy" fra protokolmenuen
 9. Udfyld SOCKS Proxy-serveren som 127.0.0.1, og angiv porten fra tidligere, i dette tilfælde 2012
 10. Klik på "OK"

Start nu en webbrowser og dobbeltklik Macs eksterne IP-adresse for at bekræfte med et websted som whatismyip.org eller ved at køre følgende på kommandolinjen:

curl ipecho.net/plain ; echo

Du kan også bruge whatismyip, som synes at ændre deres tjeneste, men fungerer nogle gange:

curl whatismyip.org

Din IP skal nu registrere som den fjerntliggende US-baserede vært, som du tunneler gennem, og du er fri til at se amerikansk region begrænset indhold. Hvis du ikke er sikker på, hvad IP-regionen registrerer som, gør et nslookup på det som:

nslookup (ip address)

Hvis du bruger en lokaliseringstjeneste på internettet, kan du også arbejde, de får en hård placering baseret på detekterede ip-adresse, og det kan også afgøre, om du rent faktisk bruger proxy eller ej.

Sidebemærkning : I nogle tilfælde, specifikt med websteder, der omdirigeres baseret på region, skal du bare finde den rigtige webadresse, og du behøver ikke at tunnelere overhovedet. Et meget nyttigt eksempel er at stoppe Google.com omdirigerer til en anden region ved at bruge deres NCR-websted, men der er andre søgemaskiner og websteder, der har lignende alternative webadresser.