Hvordan omprogrammerer jeg min Dish Network Remote?

Elementer, du har brug for

  • Opvask Netværk fjernbetjening

  • Enhedskoder

Omprogrammering af din Dish Network-fjernbetjening kan være lidt af en udfordring. Med så mange knapper og muligheder er det ikke underligt, at Dish Network udfylder mange opkald fra deres kunder med spørgsmål om deres fjernbetjeninger.

Fjernbetjeninger med fire tilstandsknapper

Tryk og hold på tilstandsknappen for den enhed, du vil indstille, i ca. 3 sekunder. Din Dish Network-fjernbetjening giver dig mulighed for at styre din satellit, tv, videobåndoptager eller en anden ekstraenhed. Når du ser alle funktionstasterne lyse, skal du slippe knappen.

Indtast din 3-cifrede enhedskode for den enhed, du vil programmere fjernbetjeningen til, ved hjælp af nummereringsknapperne på fjernbetjeningen. Lysene på fjernbetjeningen blinker efter hver indtastning og vender tilbage til et konstant lys, når du er færdig. Hvis du ikke kender koden, kan du slå den op efter enhedsmodelnummer på dishnetwork.com eller kontakte kundeservice for at slå din enhed op og give koden over telefonen.

Tryk på knappen (#) på fjernbetjeningen, når du har indtastet din enhedskode. Mode-indikatoren blinker 3 gange, hvis du har indtastet en gyldig og fungerende enhedskode.

Kontroller, at koden fungerer ved at betjene forskellige funktioner på enheden, såsom strøm og lydstyrke.

Fjernbetjeninger med en tilstandsknap

Tryk på tilstandsknappen, indtil lyset blinker bag den ønskede tilstand. Sørg for, at det udstyr, du vil programmere fjernbetjeningen til, er tændt. Når den korrekte tilstand er valgt, skal du slippe tilstandsknappen.

Tryk på adresseknappen. Det er bedst at bruge spidsen af ​​en pen til at trykke på knappen.

Indtast koden til dit udstyr ved hjælp af det nummererede tastatur på din Dish Network-fjernbetjening. Hvis du ikke kender den 3-cifrede kode til den enhed, du bruger, kan du slå dem op efter enhedsmodelnummer på dishnetwork.com, eller du kan kontakte kundeservice for at slå din enhed op og give koden over telefonen.

Tryk på adresseknappen igen. Ved at trykke på adresseknappen efter indtastning af din kode gemmes koden i din fjernbetjening. Mode-indikatoren blinker 3 gange, hvis den 3-cifrede kode var gyldig og indtastet korrekt.

Kontroller, at koden fungerer ved at betjene forskellige funktioner på enheden såsom strøm og lydstyrke.