Sådan konverteres et .DIM-diskbillede til ISO-format

Konvertering af en billedfil til en anden er en simpel proces, når du bruger den rigtige software. Fordelen ved at konvertere en diskbilledfil til en anden, som en ISO-fil, er hovedsagelig for kompatibilitet. ISO-filer er meget mere kompatible med moderne computersystemer. Montering af din nuværende billedfil som et virtuelt drev giver nem adgang ved konvertering og gør dine diskbilledfiler nyttige igen. Virtuelt drev-software findes i både gratis og betalte versioner. Den gratis version fungerer perfekt med denne proces.

Trin 1

Download og installer software til virtuelt drev, hvis du ikke allerede har en. Der er mange derude, der vil gøre jobbet. Hvis du ikke kan lide "Daemon Tools" eller "Alkohol 52%", kan du gå med enhver anden virtuel drevsoftware, du kan finde.

Trin 2

Åbn din virtuelle drevsoftware, og et ikon placeres i dit meddelelsesområde. Klik på ikonet og klik på "Enhed: 0" for at montere et diskbillede. Søg efter din .DIM-fil, og vælg den. Klik på "Åbn" for at indlæse det som et virtuelt drev.

Trin 3

Download og installer "ImgBurn" fra ressourceafsnittet. Åbn softwaren, efter at den er installeret, og klik på "Opret billedfil fra disk." Klik på rullemenuen "Kilde", og vælg dit virtuelle drev fra listen. Klik på ikonet "Destination", og vælg et sted at gemme den nye ISO-fil. Klik på "Gem" for at bekræfte placeringen.

Klik på den grønne pil for at starte konverteringsprocessen, og vent, mens ISO oprettes. Hvor lang tid det tager at konvertere filen afhænger af den oprindelige filstørrelse. Vent, indtil du hører ImgBurn-klokken, og din ISO-fil er oprettet.