Sådan fanges Silverlight

Silverlight er hurtigt ved at blive industristandarden til streaming af videodistribution. Ejet af Microsoft er det meningen at erstatte flash-videoafspilleren. Optagelse af streamingvideoen giver dig mulighed for at se shows senere på din egen bekvemmelighed. Lær, hvordan du nemt fanger Silverlight.

Trin 1

Åbn vinduet og websiden, der indeholder den streamingvideo, du vil optage. Åbn derefter "WM Capture".

Trin 2

Klik på "Indstillinger" i vinduet WM Capture. Du skal sørge for, at alt registreres korrekt. Klik på "Audio Setup / Test." Klik på "Test", når vinduet åbnes. Det skal sige OK. Hvis ikke, skal du indlæse en anden lydindstilling i rullemenuen og derefter teste igen, indtil den siger OK. Klik på knappen "OK".

Trin 3

Klik på "Anbefalede indstillinger." Vælg den type videooptagelse, du vil lave i det vindue, der åbnes, og klik derefter på "OK". Klik på "OK" i indstillingsvinduet.

Trin 4

Klik på "Hent vindue" i WM Capture. Flyt musen over den video, du vil optage, og klik derefter på den. En grøn linje skal vises omkring videoen. Hvis du vil have, at det fangede område skal være større eller mindre, skal du ændre størrelsen på feltet ved at klikke og trække i hjørnerne. Klik nu på "Optag" i vinduet WM Capture.

Klik på "Stop" eller luk videovinduet, når du er færdig med at optage. WM Capture gemmer al din video til dig. For at se dine tidligere optagede videoer skal du klikke på knappen "Vis" og derefter dobbeltklikke på det valg, du vil se.