iOS 11.3 Beta 2 Tilgængelig for download

Apple har udgivet iOS 11, 3 beta 2 til iPhone og iPad brugere, der er involveret i iOS beta testprogram. Apple udgav også den anden beta af tvOS 11.3, og senere udgivet ny anden beta af macOS 10.13.4 så godt.


Den anden beta-opbygning i iOS 11.3 indeholder nogle få nye funktioner, herunder et nyt indstillinger-underafsnit for et enhedsbatteri, der angiver batteriets sundhed, og hvis enheden spredes med en strømstyringsfunktion. Hvis enheden spredes selv, kan du tilsyneladende skifte det fra. Indtil nu er indstillingen mærket som "Peak Performance Capability" under "Battery Health" -afsnittet i batteriindstillingerne.

iOS 11.3 beta indeholder også flere nye Animoji ikoner til iPhone X, herunder en drage, kraniet, løve og bjørn. En håndfuld andre mindre justeringer eller funktioner er også inkluderet i iOS 11.3 hidtil, med nogle mindre ændringer i Health app, detaljer om download størrelse i opdateringsafsnittet i App Store, og iBooks appen omdøbes nu til "Bøger" . Meddelelser i iCloud kommer tilsyneladende også ind i iOS 11.3, som blot gemmer dine iMessages i iCloud, snarere end bare i en backup.

Brugere, der er indskrevet i beta-testprogrammet til iOS, kan finde den nyeste version, der er tilgængelig for at downloade nu, fra softwareopdateringsmekanismen i appen Indstillinger.

Apple har indstillet en noget vag "Spring" -frigivelsesdato for iOS 11.3 for at blive tilgængelig for offentligheden i færdiggjort form, hvilket tyder på, at vi er ude af vejen før beta-perioden slutter og en endelig offentlig bygning er tilgængelig. I mellemtiden kan enhver betatest iOS 11.3 gennem Public Beta-programmet eller iOS Developer Beta-programmet, hvis det ønskes.

De seneste stabile versioner af iOS forbliver iOS 11.2.5 og macOS remans macOS 10.13.3.