Sådan overvåges en telefon eksternt

Elementer, du har brug for

  • Mobiltelefon med automatisk svarfunktion

  • Smartphone

Hvis du vil aflytte en samtale, er en nem måde at gøre det på at bruge en mobiltelefon, som du kan overvåge eksternt. Det er en billig løsning, og det er let at konfigurere. Du skal dog sørge for, at samtalen, som du lytter til, er i en bolig eller virksomhed, du ejer. Ellers er det sandsynligvis ulovligt. Hvis du overvåger aktiviteterne på en telefon, skal du kun overvåge en, som du betaler regningen for.

Gratis metode

Gå til "Hovedmenu" på din mobiltelefon, og rul, indtil du kommer til "Indstillinger". Rul, indtil du kommer til "Profiler", og vælg "Lydløs tilstand."

Rul gennem "Indstillingsmenuen" og find "Opkaldsindstillinger." Aktivér funktionen "Autosvar".

Indstil mobiltelefonen i det område, du vil overvåge. Vent til de mennesker, som du vil aflytte, går ind i lokalet, og indtil samtalen begynder. Ring til mobiltelefonen fra at bruge en anden telefon, og den svarer efter to eller tre ringetoner. Du kan nu lytte til samtalen.

Remote Spy Software

Køb et spionprogram til mobiltelefoner. Tre, som du kan bruge, er Flexispy, SpyBubble og MobiStealth. Disse programmer giver dig mulighed for at aflytte samtaler nær telefonen, lytte til telefonsamtaler, overvåge tekstbeskeder og e-mails og få GPS-placeringen af ​​en telefon. Fra 2010 koster disse programmer mellem $ 59 og $ 250.

Tilmeld dig programmet. Opret et brugernavn og en adgangskode for at logge ind på applikationens websted.

Få måletelefonen, og installer softwareprogrammet. Hvert program vil variere lidt, men det grundlæggende er det samme. Gå til det downloadlink, der blev givet dig, da du købte programmet i måltelefonens webbrowser. Accepter "Vilkår og aftaler" og klik på "Næste". Installationsprocessen begynder. Når den er færdig, skal du genstarte telefonen.

Overvåg telefonen eksternt. Log ind på det adgangskodebeskyttede websted, som du registrerede dig hos. Måletelefonen uploader sine data med regelmæssige intervaller. Dette inkluderer ting som opkaldslister, tekstbeskeder, e-mails og GPS-placeringer. Du kan downloade disse poster, når det passer dig.

Advarsler

Disse programmer bør aldrig bruges ulovligt. Installer dem kun på telefoner, du ejer.