Sådan omordnes menubjælkeikonerne i menuen Mac OS X

Mac-menulinjen indeholder ikoner til ting som statusindikatorer og vinkler i forskellige apps, herunder et ur, dato, klokkeslæt, batteri, wi-fi-status, lyd og lydstyrke, displayer, Time Machine-backupstatus, brugerkonto, Spotlight, en meddelelser skifte, og meget mere. Der er mange data og statusoplysninger i de menulinjeelementer i Mac OS X, og du kan generelt vælge at bestille dem eller omarrangere ikoner, som du vil have.

Bemærk, at ikke alle menulinjeelementer kan flyttes, fjernes eller omarrangeres i OS X-menulinjen på Mac. Nogle ting kan bare ikke flyttes overhovedet, fordi de er systemgenstande. Med det sagt kan næsten alle andre menupunkter flyttes til en position, du vil have, så hvis du har lyst til at tilpasse den måde, hvorpå dine menulinje statuselementer er arrangeret i Mac-menulinjen, læs videre, da det er ret simpelt.

Sådan omordnes og omordnes statuslinjens ikoner og menulinjen i Mac-menulinjen

Du kan nemt omorganisere statuselementerne i din Mac OS X menulinje, her er tricket:

  1. Du skal blot holde kommandotast nede og trække ikonerne til det ønskede sted i menulinjen, slip det, når menulinjen er på det sted, du vil have det at blive
  2. Gentag med andre menulinjeikoner efter behov

Du kan flytte næsten alt, undtagen Spotlight og nogle tredjeparts apps, som vil forblive stædigt på plads.

Dette er et godt alternativ til blot at fjerne elementer, og er en fin mindre tilpasning til dem af os, der kan lide at holde tingene så personlige som muligt. Juster alle lignende genstande efter grupper og funktioner, arrangerer efter form eller farve, får kreativitet.

Endelig kan du også fjerne ikoner fra menulinjen i Mac OS X med en kommando + trækstrik, så hvis du vil klare noget, prøv det. Bemærk, at nogle tredjepartsapps kræver, at programmet selv skal afslutte for at fjerne menulinjen, og nogle kræver, at en omskifterindstilling justeres i appspecifikke indstillinger. Så hvis du ikke kan finde ud af, hvordan du kan slippe af med et bestemt menulinjeelement i Mac OS X, og ikonet ikke vil flytte eller fjerne, skal du kontrollere, hvilke appsindstillinger der er for at finde løsningen.

Dette fungerer i alle versioner af Mac OS X-systemsoftware, uanset version eller udgivelse.