iPhone & Mac Apps Crashing on Launch? Slet og download dem igen

Hvis du har opdateret eller downloadet en app fra iOS App Store på iPhone og iPad eller en app fra Mac App Stores, for nylig, og den går i stykker umiddelbart efter lanceringen, er der en ret nem løsning, der skal kunne løse problemet med at bryde appen. Du skal slette appen og genindlæse den fra App Store for at løse problemet.


Denne sletning og redownload løsning er ret ligetil, men det virker ofte for mange nedbrudte app situationer for både iOS apps og OS X apps.

Fix Apps Crashing Upon Launch på iPhone, iPad og Mac ved at slette og genindlæse appen

Problemet og løsningen til Mac og iOS er meget ens:

For at slette en app iOS skal du bare trykke og holde på ikonet indtil "X" vises, klikke på X-knappen for at slette det. Dette fjerner faktisk appen fra iOS, men du vil afhjælpe det på et øjeblik.

Hvis du vil affaldse den sammenbrudte app i OS X, kan du fra Launchpad klikke og holde på et ikon og vælge den samme "X" for at slette appen. For moderne OS X-versioner afinstalleres programmet fra Mac'en, og igen vil vi afhjælpe det om et øjeblik ved at geninstallere appen.

Dernæst er det bare for at finde appen igen på den relevante App Store for at geninstallere den igen , for både iOS og OS X: Geninstallation. Dette gøres nemt ved at gennemse gennem fanen "Køb" eller ved at søge efter appnavnet igen og downloade det. Hvis du antager, at du allerede ejer appen, bliver du ikke debiteret for at genindlæse den.

Genstart nu App : det skal fungere igen, fint, uden at gå i stykker, når appen åbnes. Problemer væk!

Jeg har haft denne oplevelse flere gange på iPhone og iPad, men aldrig på Mac, har løsningen arbejdet mange gange for mig. Så det har mange anekdotiske beviser bag det, men det er ikke bare det. Faktisk på et tidspunkt meddelte Apple AllThingsD, at de " havde et midlertidigt problem, der startede i går med en server, der genererede DRM-kode for nogle apps, der blev downloadet ", hvilket forårsagede nogle applikationsproblemer, men problemet blev løst under forudsætning af at brugeren geninstallerer de pågældende apps. Så ud over bare anekdotiske erfaringer kan selv Apple til tider anbefale den samme løsning.

Har dette arbejdet for at løse din crashing app situation i IOS? Hvad med Mac'en? Lad os vide i kommentarerne, hvad din oplevelse har været.