Begræns animationer på Apple Watch med Reducer Motion

Apple gør tunge brugen af ​​øjenkage zoomning og zipping rundt animation effekter på Apple Watch, iOS og OS X, som kan se godt ud i nogle situationer, men kan også forårsage kvalme og svimmelhed hos nogle brugere, der er særligt følsomme for den ubehagelige fornemmelse af køresyge. Hvis du nogensinde har brugt Apple Watch og følte dig kølig, eller måske er du bare ikke fan af den endeløse zoomning ind og ud af applikationer, ændret størrelse og glider rundt i animationer fundet i WatchOS, kan du tænde en funktion kaldet Reducer Motion, som i høj grad begrænser animationerne.


Reducering af bevægelse på Apple Watch ligner noget på at bruge Reduce Motion-funktionen på iOS til iPhone og iPad, selvom det ikke er lige så raffineret og snarere end at give dig en fin subtil fading overgang, er det resulterende udseende lidt mere brat på WatchOS. Ikke desto mindre er pludselige overgange på Apple Watch uendelig mere behagelige end at føle, at du har trukket en glædelig rundtur, når du bruger enheden, så hvis du er påvirket af bevægelsessyke ved at zoome rundt, eller hvis du bare ikke er en stor fan af øjet candy animationer, her er to måder at deaktivere animationerne på Apple Watch.

Brug Reducer Motion på Apple Watch via Watch App

Du kan hurtigt aktivere Reduce Motion og stoppe

  1. Åbn Apple Watch-appen på den parrede iPhone og gå til "My Watch" efterfulgt af "General" indstillingerne
  2. Gå til "Tilgængelighed" og tryk på "Reducer bevægelse"
  3. Skift denne kontakt til ON for at stoppe de fleste animationer og ændre størrelse på applikationer på Apple Watch

Du kan også skifte Reduce Motion til og fra direkte på Apple Watch selv gennem WatchOS:

  1. Åbn appen Indstillinger på Apple Watch
  2. Åbn General og gå til "Accessibility"
  3. Tryk på "Reducer bevægelse" og drej kontakten til ON

Afslutning af indstillinger i begge tilfælde vil straks stoppe bevægelseseffekterne og bevægelses animationerne i WatchOS, og hvis du er en der lider af havsykdom, skal du også føle dig lidt bedre.

En bemærkelsesværdig forskel mellem at bruge denne indstilling på WatchOS og Apple Watch i forhold til iPhone eller iPad er, at Reduce Motion i iOS gør enhederne også hurtigere, men den effekt er ikke særlig mærkbar på Apple Watch.

At få motion sygdom fra zoom animationer er et reelt fænomen, der ikke er særlig behageligt, hvis du er uheldig for at opleve det, selv om de enkelte brugere følsomhed vil afhænge af måske deres disposition til motion sygdom og seasickness generelt. Men chancerne er, at hvis du bliver syg fra at læse mens du kører i bil eller fra at snuble på en god tur, kan du opleve dette på din iPhone, iPad eller Apple Watch også - nej tak! Som en person, der har oplevet det selv på både iPhone og Watch, er jeg glad, det er nemt at slukke for disse funktioner.