Kenwood Car Radio Instruktioner

Kenwood-navnet er højt respekteret blandt billydentusiaster, der er kendt for at levere lyd i høj kvalitet og robust pålidelighed til en rimelig pris. Denne vejledning får dig i gang med de grundlæggende operationer, som stort set vil være de samme for hver Kenwood-bilradiomodel. I denne lektion brugte vi Kenwood KDC-MP242 AM / FM radio / CD-afspiller som et eksempel.

Trin 1

Tryk på knappen "Nulstil" først, hvis du bruger Kenwood-enheden for første gang eller efter at have skiftet bilens batteri. Dette gendanner bilradioens originale fabriksindstillinger.

Trin 2

Indstil uret ved at trykke på "Display" (DISP) -knappen i et sekund. Uret indstillet display blinker. Tryk på knapperne FM (+) og AM (-) for at vælge time og minut. Tryk på "Display" igen, når du har indstillet det rigtige tidspunkt.

Trin 3

Tryk gentagne gange på "SRC", indtil "Tuner" vises for at høre radioen. Vælg det ønskede bånd ved hjælp af knapperne "AM" og "FM". Scan skiven manuelt ved hjælp af venstre og højre piletaster for at søge efter stationer. Når du finder en station, der skal programmeres, skal du trykke på og holde et af numrene (1-6) under displayet i to sekunder for at tildele det en plads i dine forudindstillinger. Afhængigt af din Kenwood-model kan du muligvis gemme 12-18 forudindstillinger på forskellige bånd (AM, FM1, FM2, FM3 osv.).

Trin 4

Tryk på "SRC" for at vælge CD-afspiller. Indsæt en CD, og ​​afspilleren begynder automatisk at afspille disken. Brug piletasterne til at spole tilbage eller fremad; tryk på skipsknapperne for at skifte mellem spor. Nummertasterne under skærmen styrer andre funktioner som Gentag afspilning, Scan afspilning og tilfældig afspilning, selvom disse kommandoer varierer efter model. Se din produktmanual.

Trin 5

Tryk på "SRC" -knappen, og flyt derefter "AUD" -knappen for at justere lydindstillinger såsom bas, diskant, EQ og højttalerindstillinger. Tryk på en vilkårlig tast for at afslutte, når du er færdig.

Trin 6

Tryk på "DSPL" for at ændre informationsvisningen på skærmen. Afhængigt af din specifikke Kenwood-bilradiomodel kan dette omfatte spor nummer og længde, kunstner / albumnavn, sangtitel, radiostationsnavn og forløbet spilletid eller resterende tid.

Tryk på "SRC", og vælg "AUX" for at lytte til en tilsluttet USB-enhed, f.eks. Din trådløse telefon eller iPod. Når der kommer et telefonopkald, standser systemet automatisk og genoptager afspilningen, når du lægger telefonen på.