Sådan postes annoncer

Folk, der har produkter eller tjenester til at sælge, bruger klassificerede annoncer online. Det er ikke kun enkeltpersoner, der bruger online-annoncer; store virksomheder og virksomheder drager fordel af det omfattende værktøj til onlineannoncering. Du har ikke brug for dybe lommer for at placere en annonce. Nogle af de mest populære og udbredte klassificerede websteder tilbyder gratis lister.

Opret en annonce med Adpost

Trin 1

Besøg Adpost-webstedet. Klik på "USA" øverst på hjemmesiden. Den næste side viser en række klassificerede kategorier, herunder kontaktannoncer, beskæftigelse og køretøjer.

Trin 2

Klik på "Send gratis annonce" øverst til venstre på hjemmesiden. Når du gør det, ser du muligheder for at logge ind eller registrere. Vælg indstillingen for "Klik her for at registrere dig nu."

Udfyld registreringsformularen. Indtast dit navn, e-mail, by og stat. Vælg et brugernavn og en adgangskode. Når du har sendt formularen, kan du oprette din annonce. Vælg den kategori, som din annonce skal vises i. Alle svar på din annonce er gemt i Adpost-indbakke-messenger og gemmes i 30 dage.

Liste med Oodle

Trin 1

Opret en annonce på Oodle. Klik på knappen "Send gratis annonce" på hjemmesiden.

Trin 2

Vælg kategorien til din annonce. Besvar eventuelle spørgsmål vedrørende typen af ​​notering. Når du er færdig, vises skærmbilledet "post a listing". Du kan vælge, om du kun vil vise din annonce til venner eller lade den være fuldstændig offentlig. Du kan også sende annoncen på Facebook.

Opret din fortegnelse. Udfyld beskrivelsen og tilføj et billede, hvis det er relevant. Når du er færdig, skal du vælge "Ikke på Facebook" eller "Send med Facebook." Hvis ikke på Facebook, skal du indtaste din e-mail og klikke på "Næste". For at offentliggøre din fortegnelse skal du bekræfte din e-mail ved at klikke på e-mailen "Kontobekræftelse" sendt til dig. For Facebook-brugere vil du liste via Marketplace, hvor din fortegnelse også vises på din væg og feeds.

Annoncer på Craigslist

Trin 1

Vælg din stat og by på Craigslist. Klik på "Send til rubrikannoncer" i venstre side af siden.

Trin 2

Vælg bogføringstype. Dernæst vælger du din udstationeringskategori. Opret din indlægstitel og beskrivelse. Tilføj din e-mail. Din e-mail vil blive skjult i din offentlige fortegnelse, men tillader svar at blive sendt til din e-mail-adresse.

Klik på "Fortsæt" og gennemgå dit indlæg. Indtast derefter bekræftelseskoden, og marker afkrydsningsfeltet "Brugsbetingelser". Du modtager en aktiverings-e-mail. Når du klikker på linket i e-mailen, vises din annonce live.