Del din nuværende placering fra meddelelser på iPhone med det samme

Hvis du nogensinde har forsøgt at give vejledning til nogen, når du ikke er så god til det, eller måske ikke helt er sikker på, hvor du er alene, hvordan du kommer derhen, ved du hvor frustrerende en oplevelse kan være. Heldigvis kan du undgå denne situation helt nu, men takket være en fantastisk placering deling funktion på iPhone, som lader dig sende din nuværende placering på et kort med det samme til en anden. Modtageren kan derefter rute retninger nøjagtigt til din placering eller i det mindste finde dig på et kort og vide, hvor du og din iPhone er placeret.

Sådan sender du aktuelle placering fra beskederapp på iPhone

Denne funktion gør det muligt at dele en nuværende placering, det fungerer bedst på iPhone takket være enhedens indbyggede GPS-enhed, men det vil også fungere på en iPad og iPod touch, selvom den bruger en mere omfattende vurdering via wi-fi i stedet.

  1. Fra appen Beskeder skal du trykke på en aktiv samtale, hvor du vil dele din nuværende placering
  2. Tryk på knappen "Detaljer" i øverste hjørne
  3. Rul ned og se under "LOCATION" sektionen, vælg "Send min nuværende placering"
  4. Giv meddelelser app-godkendelse for at hente dine positionsdata
  5. Vent et øjeblik, da din nuværende placering anvendes på et kort og sendes til modtageren

Bemærk, at kortet i dette screenshot-eksempel ikke er færdig med at indlæse, men når du faktisk sender en placering på denne måde, vises kortet i indstillingsappen med en pinkode, der angiver placeringen og / eller adressen.

På modtageren vil en bruger med iMessages og iOS 8.0 eller nyere øjeblikkeligt se et kort med placeringen, som derefter kan tappes på for yderligere muligheder, f.eks. At få retninger til den pågældende placering. Hvis modtageren har en anden version af iOS eller Android, vil et standardlink til at åbne din placering i et kortapplikation være tilgængeligt i stedet.

Dette er en af ​​de funktioner, der virkelig er til nytte, når du husker at det er der, uanset om du forsøger at give nogen retninger til en ukendt placering eller endda bare vil dele med en person, hvor du i øjeblikket er placeret. Du kan endda bruge dette til at sende et sted til dig selv som en måde at markere en placering på et kort, som du måske har brug for i fremtiden, f.eks. At finde din parkerede bil i et stort parti eller en ukendt by, selv om kortet til pinning fungerer godt for det også.

For brugere, der ikke har en moderne version af iOS, kan du også sende en nuværende placering via et andet Maps-program som fra Apple Maps eller Google Maps, og disse koordinater kan sendes via meddelelser eller e-mail. Ikke desto mindre er dette meget hurtigere, hvis du allerede er i appen Beskeder.

Det er også værd at nævne, at Mac-brugere kan dele placering på en lignende måde fra Maps-appen, og du kan også dele enhver placering, der er fastlagt på et kort på den måde, lige fra OS X.