Sådan får du en nøglekode til Windows XP

Nøglekoder eller produktnøgler kræves for at kunne installere Windows XP. Uden nøglekode fuldfører Windows XP ikke installationsprocessen. Når du bruger Windows XP-disken, der følger med din computer, indtastes nøglekoden automatisk under installationen. Få en nøglekode til Windows XP på en af ​​tre måder. Nøglekoder er ikke gratis og skal købes fra Microsoft for at validere og aktivere dit operativsystem. Brug af de rigtige metoder til at få en nøglekode til Windows XP sikrer, at du har en lovlig arbejdskopi af Windows XP.

Enkelt licens

Trin 1

Køb en ny kopi af Windows XP fra Microsoft, en onlineforhandler eller computerforhandler.

Trin 2

Åbn emballagen, og fjern mappen eller etuiet, hvor Windows XP-disken er gemt.

Find produktnøglen eller nøglekoden, klistermærket på mappen eller sagen. Denne nøglekode kan kun bruges med den disk, den fulgte med.

Køb ny computer

Trin 1

Køb en ny computer med Windows XP forudindlæst eller med Windows Vista forudindlæst sammen med en nedgradering af Windows XP.

Trin 2

Find installationsdisken til Windows XP.

Se nøglekoden på diskemballagen. Nøglekoden findes også på et lille klistermærke bag på desktops og under bærbare computere.

Ugyldig nøglekode

Trin 1

Kontakt Microsoft ved hjælp af det nummer, der er angivet under aktiveringsprocessen, hvis din nøglekode er ugyldig af en eller anden grund. Vælg "Aktivér via telefon" for at se nummeret. Dette sker undertiden efter formatering af din computer eller opgradering af hardware, især efter et harddisknedbrud.

Trin 2

Forklar situationen for kundesupportrepræsentanten.

Trin 3

Giv repræsentanten det nummer, der vises på aktiveringsskærmen, når du bliver bedt om det.

Indtast den nye nøglekode i aktiveringsvinduet, da repræsentanten giver den til dig.