Tjek iPhone-dataanvendelse på AT & T

Du kan nu kontrollere din iPhones dataforbrug på AT & T-netværket, men evnen til at gøre det er rettet mod at hjælpe brugerne med at vælge en reduceret datakonsumtionsplan i stedet for blot at yde en interessant service til abonnenter.

Kontrollerer din brug af iPhone eller iPad

For hurtigt at tjekke iPhone data brug, ring * 3282 # (oversætter til * DATA #), og du får en gratis sms med information om aktuelle dataforbrug. Dette virker fint på iPhone, men fungerer ikke på iPad, fordi det ikke har telefonens muligheder, så du vil bruge metoden nedenfor i stedet.

For at kontrollere din trådløse dataforbrug til iPhone eller iPad:
* Gå til AT & T trådløse websted
* Log ind med din trådløse info
* Fra siden Kontooversigt klik på 'Vis tidligere data brug'
* Du kan se en graf over dataforbrug, vælge datoer eller gå med 6 måneders standard

Brugskurven er beregnet til at gøre det nemmere at bestemme hvilke af de nye dataplaner du skal bruge til din iPhone.

Nye trådløse data planer fra AT & T

Her er de nye AT & T iPhone Data planer, de starter den 7. juni (iPhone 4 tilgængelighed starter 24. juni):

* Data Plus - 200 MB data for $ 15 / month. Yderligere 200MB koster en anden $ 15
* DataPro - 2 GB data for $ 25 / month. Yderligere 1 GB data er $ 10
* Tethering - Kræver DataPro, plus yderligere $ 20 / måned

Det ser ud til at $ 30 / måned ubegrænset dataplan er en ting fra fortiden, og jeg forestiller mig, at når de eksisterende iPhone-kontrakter er op, vil brugerne blive skubbet ind i en af ​​de indstillede dataplaner. De, der købte 3G iPad, er heller ikke imod ændringerne. Den ubegrænsede iPad-dataplan ser ud til at blive uddødt. Direkte fra AT & T:

For nye iPad-kunder vil den $ 25 pr. Måned 2 GB-plan erstatte den eksisterende $ 29.99 ubegrænsede plan. iPad kunder vil fortsætte med at betale for deres trådløse data plan og ingen kontrakt er påkrævet. Eksisterende iPad-kunder, der har en $ 29, 99 pr. Måned ubegrænset plan, kan beholde denne plan eller skifte til den nye $ 25 pr. Måned plan med 2 GB data.

Du kan se den fulde pressemeddelelse fra AT & T, der har flere oplysninger om hver ny dataplan.

Hvis du har en eksisterende ubegrænset dataplan med AT & T, kan du sandsynligvis forny kontrakten og få en ny telefon, men sørg for at se på din kontrakt og tjekke iPhone 4-opgraderingsberettigelse.