Sådan repareres Wii, som bare er sort / hvid i stedet for farve?

Nintendo Wii-spilkonsollen giver spillerne mulighed for at nyde et bredt udvalg af Wii- og GameCube-spil fra Nintendo og tredjeparter. Mange spil har farverig grafik med en lys og støjende atmosfære. Hvis din Nintendo Wii viser billeder i sort og hvid, men ikke i farver, er den mest sandsynlige årsag et problem i forbindelsen eller indstillingerne på din konsol. Disse fejl kan løses ved hjælp af en række fejlfindingstrin.

Åbn dit fjernsyns "Picture" -menu, og kontroller, at "Color" er indstillet til 10 procent eller højere.

Afbryd konsollen fra alle formidlende enheder såsom videobåndoptagere eller switcher-bokse, og tilslut Wii direkte til lyd- / videoportene på selve dit fjernsyn. Tænd for systemet, og still ind på dit fjernsyns A / V- eller videokanal. Hvis billedet nu vises i farve, er problemet ikke med din Wii, men med den enhed, den kører igennem.

Frakobl Wii's A / V-kabel fra bagsiden af ​​konsollen og fra dit fjernsyn. Blæs forsigtigt ind i stikkene i begge ender for at sikre, at der ikke er støv eller partikler, der forhindrer forbindelsen, og tilslut derefter kablet igen ved at skubbe stikkene fast på plads igen.

Nulstil din Wii, og indlæs det spil, du prøver at spille, mens du holder "B." Skift "Scan Mode" til "Interleave", og vælg derefter "OK" for at indlæse spillet i en tilstand, der mere sandsynligt er kompatibel med dit fjernsyn.

Tænd for din Wii, og vælg ikonet "Wii" i nederste venstre hjørne. Vælg "Skærm" og rul ned til "Tv-opløsning". Fremhæv "Standard TV", og vælg "Bekræft". Hvis din Wii er indstillet til en opløsning, der er for høj til dit fjernsyn, vises billedet muligvis kun i sort og hvid.

Kontakt Nintendo, hvis de foregående trin ikke løser dit problem. Hvis løsning af forbindelses- og softwareproblemer ikke fungerer, kan fejlen skyldes et hardwareproblem i din Wii.