Sådan oprettes et logo i skate 3

Electronic Arts og BlackBox udgav Skate 3, tredje generationens skateboard-spil til Xbox 360 og PS3, i maj 2010. Spillet giver dig mulighed for langsomt at opbygge dit brandmærke til at blive en verdensmagt i skateboard-scenen. Spillet har også et dedikeret websted, hvor spillere kan overvåge deres venners aktivitet, uploade klip og oprette grafik. Hvis du er logget ind på hjemmesiden med dit afspillermærke, kan du også vælge at sende din brugerdefinerede grafik til spillet, så du kan bære dem på dit udstyr.

Ret din internetbrowser til EA Skate-webstedet. Log ind på din konto, eller tilmeld dig en ny konto. Du bliver bedt om at give dit PS3- eller Xbox 360-gamer-tag mulighed for at sende oplysninger, såsom dit nye logo, fra hjemmesiden til spillet.

Vælg "skate.Create" øverst på siden for at besøge oprettelsesportalen. Vælg derefter "Launch Graphics Creator" lige over den video, der begynder at afspilles. Et nyt vindue vises, og det kan tage et par minutter at indlæse, afhængigt af din forbindelse.

Klik på et af de tre tilgængelige logo-slots for at starte processen. Du vil se en skærm med et lille gitter, og flere formindstillinger vises.

Brug de fire faner i bunden af ​​skaberen til at skifte mellem oprettelse af figurer, billeder, tekst og aktiver. Aktiver er gemt grafik, som enten du eller dine venner har oprettet og gemt.

Vælg figurer, aktiver og billeder fra listen i venstre side af skærmen, og træk dem ind i hovedområdet. Du kan derefter flytte dem rundt til det ønskede sted på logoet.

Indtast tekst i feltet nederst på skærmen. Du kan vælge en skrifttype fra rullemenuen til højre og farven fra feltet til højre for skrifttypen. Vælg boksen "A +" for at få teksten til at vises i hovedområdet. Når du er der, kan du flytte eller manipulere det med musen.

Brug knapperne nederst til højre på skærmen til at manipulere den valgte grafik yderligere. Du kan ændre opacitet, vende grafikken på en akse, zoome ind eller ændre farven.

Klik på "Preview" -knappen for at se, hvordan logoet ser ud på dit udstyr. Et nyt vindue dukker op, og du kan vælge at se logoet på et skateboard, hat, skjorte eller kropstatovering.

Vælg "Tilbage til landing" over det grafiske område, når du er færdig med logoet.

Klik på "Publicer" for at sende logoet til dit Skate 3-spil. Indtast en titel, beskrivelse, og vælg at acceptere EAs servicevilkår. Klik på "Næste: Send grafik til spillet." Vælg hvilken af ​​de fire grafiske slots, du vil bruge. Husk, at grafik, der i øjeblikket er i spilleautomaten, ikke længere vil være tilgængelig i spillet. Klik til sidst på "Udgiv og send til spilhylde."