Sådan tilsluttes en fladskærmsmonitor til en kabelboks

Hvis du har en ekstra fladskærmsmonitor og ønsker at spare penge på et fjernsyn til et lille kontor eller køkken, kan du genanvende skærmen med tilføjelse af en kabelboks. En digital eller RCA-forbindelse giver mulighed for nem overgang fra en computerkomponent til en hjemmeunderholdningsenhed.

Tilslutning af video

Trin 1

Identificer, om din skærm og kabelboks har DVI-, HDMI- eller RCA / Composite-videoindgange.

Trin 2

Vælg det passende kabel til den opsætning, du vil bruge. Hvis din skærm har en DVI-udgang, skal du bruge en DVI til HDMI-konverter.

Trin 3

Sluk både skærm og kabelboks.

Trin 4

Tilslut det valgte kabel til DVI IN eller HDMI IN eller RCA IN på din fladskærm. Hvis du bruger RCA-kabler, skal du sørge for at tilslutte hvert kabel til stikket med den tilsvarende farve.

Tænd både din skærm og kabelboks, og test om du modtager et videosignal. Hvis skærmen ikke automatisk registrerer indgangen, skal du manuelt skifte den til den korrekte indgang.

Tilslutning af lyd

Trin 1

Find ud af, om din fladskærm har indbyggede højttalere. Hvis disse højttalere er utilstrækkelige, eller din skærm ikke leveres med indbyggede højttalere, kan du tilslutte eksterne computerhøjttalere til denne opsætning ved blot at sætte 3,5 mm-stikket i kabelkassens hovedtelefonstik. Hvis din kabelboks ikke er udstyret med et hovedtelefonstik, kan du købe et hun-3,5 mm til han-RCA-stik.

Trin 2

Sæt dine højttalere i den kvindelige ende af 3,5 mm til RCA-stikket, og RCA-enden i AUDIO OUT på din kabelboks.

Test forbindelsen på forskellige kanaler for at bekræfte en korrekt opsætning.