iPhone 4-pris uden kontrakt

Jeg har fået flere mennesker spørger mig: "Hvor meget koster det at få en iPhone 4 uden den vedlagte toårige kontrakt?", Og jeg fortæller dem altid det samme: det er ikke billigt. Her er prisstrukturen for iPhone 4 uden kontrakt:

  • iPhone 4 16GB uden kontrakt: $ 599
  • iPhone 4 32GB uden kontrakt: $ 699

Disse prisdata er direkte fra AT & T og gælder for både den hvide iPhone 4 og den sorte iPhone 4. Interessant nok kan du faktisk købe iPhone 3GS uden en kontrakt også, men det kommer til en pris på $ 499, hvilket gør iPhone 4 ser ud som en meget bedre aftale for $ 100 mere i betragtning af alle de ekstra nye funktioner. Her er prisoversigten fra AT & T, du kan se prisen på iPhone 4 uden kontrakt i den fremhævede "NO COMMITMENT" kolonne på højre side.

Årsagen til, at iPhone 4 er så dyrt uden den toårige kontraktforpligtelse, er, at den ikke er subsidieret af transportøren (i dette tilfælde AT & T), så du skal betale hele præmieprisen for at hente telefonen. Prisen på iPhone 4 går dramatisk, når du underskriver det toårige engagement, henholdsvis $ 199 og $ 299 for henholdsvis 16GB og 32GB.

Prisen "ingen forpligtelse / ingen kontrakt" betyder ikke, at iPhone 4 bliver låst op, det betyder bare, at det er uden den toårige serviceaftale fra AT & T. Dette gælder kun iPhones, der sælges i USA, og mange andre lande tilbyder kontraktfrie og ulåste iPhones til salg.

Flere oplysninger om iPhone 4:

  • iPhone 4 Price Guide - alt der er at vide om omkostningerne ved at købe en iPhone 4, herunder omkostningerne ved data planer
  • Check iPhone Upgrade eligibility - se om din nuværende AT & T kontrakt giver dig mulighed for at opgradere og til hvilken pris
  • iPhone 4 tilgængelighed - opdateret information om hvor du kan købe iPhone