Sådan optages MIDI i Adobe Audition 2

Adobe Audtion 2 er en digital optagelsesapplikation designet til professionelle musikere, lydteknikere og producenter.

Programmet kan optage op til 96 samtidige spor og fungerer problemfrit med andre applikationer i Adobe Creative Suite. Du kan optage MIDI på Adobe Audition 2 ved at slutte et MIDI-tastatur til din computer via USB-kabel og derefter tildele dette tastatur til et lydspor i programmet. Installation tager kun et par minutter.

Trin 1

Sæt et MIDI-kabel i "MIDI OUT" -stikket på dit tastatur. Sæt den anden ende af kablet i en åben USB-port på din computer. Sæt dit tastatur i en stikkontakt, og tænd det.

Trin 2

Åbn Adobe Audition 2. Klik på "File", og vælg derefter "Open Project". Naviger i browservinduet, og vælg det auditionsprojekt, du vil bruge.

Trin 3

Klik på "Indsæt", og vælg derefter "MIDI-spor." Det nye spors kontroller vises på venstre side af programmet. Klik på den lille knap med pile, der peger mod hinanden. Klik på rullemenuen ud for "Input", og vælg "Channel 1 MIDI." Adobe Audition tildeler automatisk den første MIDI-enhed, der er tilsluttet computeren, til kanal 1.

(reference 1)

Tryk på "R" -tasten på dit tastatur for at tilkoble sequenceren til optagelse. Klik på den røde optageknap for at starte optagelsen.

Spil din MIDI-tastaturdel. Klik på knappen "Stop" for at afslutte optagelsen.