Sådan køres Zoo Tycoon 2 i 1680 X 1050

"Zoo Tycoon 2" blev frigivet i 2004: En tid før widescreen-skærme var et almindeligt køb for de fleste pc-spillere. Således skævder alle standardmonitorindstillingerne i spillet mod ældre 4: 3-skærme. For at køre spillet i en opløsning på 1680x1050 eller en hvilken som helst widescreen-opløsning skal du sørge for at have downloadet de nyeste programrettelser til spillet. Disse programrettelser låser widescreenopløsningen op i menuen Indstillinger.

Start "Zoo Tycoon 2" efter download og installation af den nyeste programrettelse (se Ressourcer for et link til programrettelsen).

Vælg "Spilindstillinger" i hovedmenuen.

Åbn fanen "Skærm", og indstil opløsningen til "1680 x 1050." Opløsningen vil ændre sig og give dig en tom skærm et øjeblik: Dette er normalt.

Klik på "OK", når billedet vises igen. Dette bekræfter, at opløsningen vises korrekt på din skærm. Hvis du ikke klikker på "OK", vender spillet tilbage til den tidligere opløsning.

Tips

Muligheden 1680 x 1050 er kun tilgængelig, medmindre du har en skærm, der er i stand til at vise widescreen-opløsninger.

Nogle maskiner viser "Zoo Tycoon 2" på widescreen, men gemmer ikke opløsningen som standard. For at løse dette skal du åbne mappen "C: \ Documents and Settings [Your Name] \ Application Data \ Microsoft Games \ Zoo Tycoon 2 \ Default Profile" og højreklikke på filen "options.xml." Vælg "Åbn med" og klik på "Notesblok." Skift indstillingerne "Bredde" og "Højde" i første linje til "1680" og "1050", og gem derefter og luk filen.

Advarsler

Rediger kun "options.xml", hvis du har kørt "Zoo Tycoon 2" i 1680 x 1050-tilstand.