iOS 11.2 Beta 3, MacOS High Sierra 10.13.2 Beta 3 Udgivet til Testing

Apple har udgivet beta-softwareopdateringer til hele deres operativsystemsuite, herunder iOS 11.2 beta 3, watchOS 4.2 beta 3, tvOS 11.2 beta 3 og macOS High Sierra 10.13.2 beta 3.


Måske mest bemærkelsesværdigt er introduktionen af ​​Apple Pay Cash-funktionen i iOS 11.2-betas, som giver brugere mulighed for at sende betalinger til andre modtagere ved hjælp af Apple Pay. iOS 11.2 betas indeholder også forskellige nye wallpapers til iPhone X.

Bortset fra Apple Pay Cash i iOS 11.2 fokuserer de nye betaversioner af systemsoftwaren primært på fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer og indeholder ikke nye funktioner.

iOS 11.2 beta 3 kan downloades nu fra softwareopdateringsmekanismen iOS, via appen Indstillinger.

MacOS High Sierra 10.13.2 beta 3 kan downloades fra Mac App Store via fanen Opdateringer.

Opdateringer til tvOS og watchOS kan også findes via deres individuelle indstillingsprogrammer.

Typisk udbygger udvikleren af ​​en beta-version først, snart efterfulgt af den offentlige beta-version. Enhver bruger kan tilmelde sig for at deltage i det offentlige beta testprogram, men på grund af buggy karakteren af ​​beta system software er det generelt ikke anbefalet at gøre det, i det mindste på primær hardware.

De seneste seneste versioner af systemsoftware til Apple-produkter er for øjeblikket MacOS High Sierra 10.13.1 til Mac, iOS 11.1.1 til iPhone og iPad, watchOS 4.1 til Apple Watch og tvOS 11.1 til Apple TV.