Untethered Jailbreak Works til iOS 5 & iOS 5.0.1, kommer snart

En ubundtet iOS 5 jailbreak ser ud til at blive frigivet snart, som det fremgår af en video udgivet af Chronic Dev Team, der viser en iPod touch, der kører sådan en jailbreak. Sendt til Twitter af udvikleren @ pod2g viser videoen vist nedenfor tydeligt en iOS 5-enhed, der genstarter og arbejder normalt, mens du opretholder jailbroken tilstand, hvilket viser, at den ubundtede status er bevist.

Den kommende udgivelse siges at arbejde på både iOS 5 og iOS 5.0.1, og mens videoen viser en iPod touch, er det uklart, om den ubundtede vil fungere på iPad 2 og iPhone 4S. Disse enheder vil sandsynligvis blive testet på et senere tidspunkt, da jailbreaket er blevet raffineret. Ingen udgivelsesdato er blevet indstillet, men typisk vises disse teaservideoer ikke længe før offentlig tilgængelighed af et nyt jailbreak.

Nuværende jailbreaks for iOS 5 og iOS 5.0.1 er tethered, hvilket betyder at de skal være forbundet til en computer og startet med hjælp fra en hjælperapplikation. Dette er mere en gener end noget andet, fordi hvis en enhed løber tør for batteri på vejen, skal du være omkring en computer for at få det til at fungere igen.