Gør TextEdit i Mac OS X Behave More Like Windows Notepad

Mange langvarige Windows-brugere er vokset til at stole på Notepad-appen, fordi det er let tekst redigering enkelhed, for alt fra at skrive små kodeblokke til bare at tjene som en nem måde at strippe formatering og styling fra alt kopieret til et åbent notesblokdokument. Som følge heraf ser mange Windows-switche til Mac-platformen efter noget, der opfører sig ligner Notesblok, men det viser sig, at en sådan app allerede findes i OS X, og derfor er der ikke behov for at hente en tredjepartsapp til de fleste grundlæggende Notesblok- lignende behov. I stedet skal du bare ændre en hurtig indstilling til TextEdit-appen, der sendes med hver version af Mac OS X, for at gøre det til et almindeligt tekstredigeringsprogram.

Sådan sættes TextEdit til Standard for at oprette almindelige tekstdokumenter

  1. Åbn TextEdit og træk menuen "TextEdit" ned og gå til "Preferences"
  2. Gå til fanen "Ny dokument" og se under 'Format'
  3. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Almindelig tekst" for at indstille alle nye dokumenter til automatisk standard for at være almindelige txt-filer

Det er det, nu når du rammer Command + N eller lancerer en ny TextEdit-fil, vil det som standard være en almindelig tekstfil. Det forenkler også TextEdit-udseendet lidt ved at fjerne formateringsknapperne øverst i et åbent filvindue.

Det betyder også noget, der er indsat i en ny, tom TextEdit-fil, vil formateringen blive trukket automatisk ud uden at skulle bruge nogle af de tricks til at strippe stylingen fra indsat tekst og uden at skulle konvertere en eksisterende RTF til en almindelig gammel TeXT fra menuen muligheder.

TextEdit er virkelig en værdsat en uoplyst app i OS X, og det kan tjene mange flere funktioner, end folk giver det kredit for, kan fungere som en grundlæggende tekstbehandler, hurtig outliner, selv arbejder som en anstændig HTML source viewer, der er letvægt . Selvfølgelig for alle avancerede tekstredigeringsbehov vil du gerne gå op til en app som TextWrangler eller BBEdit, to fremragende valg til kode og rå tekstredigering eller en app som Sider eller Word til tekstbehandling og rapportoprettelse.