Sådan finder du befolkningen inden for en mil af en adresse ved hjælp af Google Earth

Google Earth er et geografisk informationsprogram, der bruger overlejrede billeder opnået af satellitter og luftfotografering. Som en del af et projekt udført af Center for International Earth Science Information Network ved Columbia University har Google Earth udviklet et tilføjelsesprogram, der giver brugerne mulighed for at finde befolkningen på en geografisk placering. Brug af Google Earth til at estimere befolkning indebærer at downloade tilføjelsesprogrammet, finde en adresse, måle et målområde og identificere befolkningstæthed i en forklaring. Dataene i denne tilføjelse blev opnået mellem 2003 og 2005, og det befolkningsnummer, du får, er ikke nøjagtigt.

Trin 1

Download og installer den nyeste version af Google Earth. Fra 2010 er dette version 5.

Trin 2

Download Population Density-tilføjelsen til Google Earth. Dette program installeres og starter automatisk.

Trin 3

Indtast den interessante adresse i feltet "Flyv til", der findes i programmets øverste venstre hjørne.

Trin 4

Klik på "Lineal" i rullemenuen Værktøjer. Dialogboksen Lineal vises på din skærm.

Trin 5

Vælg "Miles" i længdefeltet i dialogboksen Lineal.

Trin 6

Klik på midten af ​​din adressemarkør. En gul linje vises, og længdefeltet i dialogboksen Lineal viser, hvor mange miles denne linje repræsenterer. Træk din markør væk fra adressemarkøren, indtil den gule linje repræsenterer en kilometer.

Trin 7

Bemærk farven på kortet inden for din radius på en kilometer. Zoom ud og find legenden om befolkningstæthed på kortet.

Sammenlign farven på dit målområde med forklaringen. For at finde befolkning skal du tage det tilsvarende antal af befolkningstæthed og multiplicere det med dit målområde. Hvis vi antager, at dit mål er en cirkel med en mils radius, er området cirka 3.142 kvadrat miles. Brug denne værdi som området for dit mål, når du multiplicerer med antallet af befolkningstætheder.