Sådan fjernes Flash Drive-sikkerhed

USB-flashdrev er små, praktiske lagerdrev. Placer data såsom billeder, fotos og tekst på dem hurtigt og effektivt, og tag dem derefter til en anden computer til kopiering til harddisken.

Et USB-flashdrev, der har sikkerhed aktiveret i det, skal 'låses op', inden det kan bruges, hvilket bliver svært, hvis adgangskoden er mistet. Da sikkerheden på USB-flashdrevet er rudimentær, kan en række metoder, fra indbygget software til valgfrie programmer, fjerne sikkerheden, så drevet kan bruges.

Trin 1

Sæt USB-stikket på USB-flashdrevet i en USB-port på pc'en. Højreklik på ikonet for USB-flashdrevet, når det vises på skrivebordet på en Windows-baseret computer. Vælg "Format" i pop op-menuen. Følg kommandoprompterne i det vindue, der vises for at formatere USB-flashdrevet. Klik på "Udført" i bekræftelsesvinduet, når det vises. USB-flashdrevet kan nu bruges, fordi sikkerheden er fjernet fra dets lagerplads.

Sæt USB-stikket på USB-flashdrevet i en USB-port på Mac'en. Dobbeltklik på Mac's Disk Utility-program, der leveres gratis med OS X-operativsystemet og er i mappen "Hjælpeprogrammer" på harddisken.

Vælg ikonet for USB-flashdrevet i venstre kolonne på Diskværktøjsprogrammets hovedskærm. Vælg fanen "Slet" øverst på Diskværktøjsprogrammets hovedskærm. Klik på "Format" afkrydsningsfeltet i højre side af Diskværktøjsprogrammets hovedskærm. Vælg "Fat (32) \" i rullemenuen under "Format" afkrydsningsfeltet.

Klik på "Format" i bunden af ​​Diskværktøjsprogrammets hovedskærm. Klik på “Format” igen i bekræftelsesfeltet, der vises. Afslut Diskværktøj-programmet, når formateringen er færdig. USB-flashdrevet kan nu bruges, fordi sikkerheden er fjernet fra dets lagerplads.

Trin 2

Download et adgangskodebeskyttelsesprogram til computerens skrivebord; for eksempel det gratis program til beskyttelse af adgangskoder til TrueCrypt (se linket i Ressourcer). Dobbeltklik på ikonet for adgangskodebeskyttelsesprogrammet, når det er downloadet fuldt ud. Følg kommandoprompterne for at installere programmet på computerens harddisk. Genstart pc'en, når installationen er afsluttet.

Dobbeltklik på adgangskodebeskyttelsesprogrammet for at starte det. Vent på, at adgangskodebeskyttelsesprogrammet genkender USB-flashdrevet og viser diskbogstaver for de drev, der er tilsluttet computeren, i venstre kolonne på hovedprogramskærmen. Sæt USB-stikket på USB-flashdrevet i en USB-port på computeren. Vent til et brev vises i den venstre kolonne på programmets hovedskærm.

Brug musen til at klikke en gang på dette bogstav, der repræsenterer USB-flashdrevet. Klik på knappen "Volume" eller "Volume Volume" for at åbne et nyt vindue. Klik på knappen "Næste" i det nye vindue. Slet adgangskoden i kolonnen "Adgangskode" i det nye vindue, der vises. Slet adgangskoden i kolonnen "Bekræft adgangskode". Klik på knappen "Næste" for at gå til en ny skærm.

Vælg "Traveler Disk Setup" fra rullemenuen under "Tools" øverst på adgangskodebeskyttelsesskærmen. Klik på afkrydsningsfeltet "Åbn Explorer-vindue for monteret lydstyrke" i det nye vindue, der vises. Klik på knappen "Opret" nederst i vinduet. Klik på knappen “OK” i bekræftelsesvinduet, når det vises. Afslut adgangskodebeskyttelsesprogrammet.

Træk ikonet for USB-flashdrevet til papirkurven, eller højreklik på det, og vælg "Skub ud" i pop op-menuen. Fjern USB-flashdrevet fra computerens USB-port. Sæt USB-flashdrevets stik tilbage i computerens USB-port. Dobbeltklik på ikonet for USB-flashdrevet, når det vises på skrivebordet for at åbne vinduet nu, da sikkerhedsadgangskoden er fjernet.

Sæt USB-stikket på USB-flashdrevet i en USB-port på pc'en.

Gå til "Start", og vælg "Kør" i pop op-menuen. Indtast "regedit" i tekstkolonnen, der vises, og tryk på "enter" -tasten for at køre registreringseditoren. Tryk på knappen "Gennemse" på registreringseditorens hovedskærm, og naviger til følgende sti på computerens harddisk: "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ StorageDevicePolicies" Klik på "OK" for at lukke vinduet.

Dobbeltklik på "WriteProtect" -teksten i højre kolonne i registreringseditorens hovedskærm. Indtast "O" i "Værdidata" i det vindue, der vises. Klik på knappen "OK" for at lukke vinduet.

Afslut registreringseditorprogrammet. Genstart pc'en. Dobbeltklik på ikonet for USB-flashdrevet, der er på skrivebordet, for at åbne vinduet og få adgang til filerne, nu hvor sikkerhedsbeskyttelsen er fjernet.