Spil en YouTube-video i baggrunden for iPhone og iPad for at lytte til lyden

Du kan afspille YouTube-videoer i baggrunden af ​​iOS og høre lyden, mens du udfører andre opgaver på enheden, ligesom du kan med enhver anden musikafspiller på en iPhone eller iPad. Hvis du har prøvet dette før og opdagede lyden stopper, når YouTube er i baggrunden, skal du bare færdiggøre et ekstra trin. Sådan gør du det i iOS-versioner forud for 7.0-udgivelsen (hurtig note: nye iOS-versioner skal brug disse trin til at baggrunden audio stream i stedet):

  • Fra YouTube-appen skal du begynde at afspille den ønskede video
  • Tryk på knappen Hjem og slip YouTube, videoen (lyden) stopper
  • Dobbeltklik derefter på knappen Hjem for at hente multitaskingslinjen, skub over til lydkontrolerne og tryk på Afspil for at genoptage YouTube-videoens lyd

Jeg bruger det hele tiden til at lytte til musik og interviews fra YouTube, og det er især nyttigt, hvis du har hørt en sang, du kunne lide, mens du var ude og om, men ikke har haft chancen for at købe den endnu.

Dette vil fungere på enhver iOS-enhed, herunder iPhone, iPad og iPod touch. Hvis du indstiller YouTube-videoer til at afspille i Safari i stedet for appen, kan du stadig bruge denne teknik med Safari og HTML5-videoer.