Ja, du kan annullere ud af "Compressing Video" -processen, når du sender film fra iOS

Hvis du sender en masse billeder og video fra en iPhone eller iPad til venner og familie, har du sikkert bemærket, at at sende en film bringer en nysgerrig udseende pixeleret sort / hvid "Compressing Video" skærm, hvor videoen bliver presset ned til en mindre størrelse. Hvis den video, du forsøger at e-maile, er ret stor, kan denne komprimeringsproces meget lang tid stirre på den nysgerrige udseende skærm, hvilket gør det muligt for nogle brugere at tro, at deres enhed er gået ned - det er ikke tilfældet. Bortset fra det kan den resulterende kompression være så stærk, at videokvaliteten reduceres dramatisk til at være generelt uønsket. Heldigvis behøver du ikke sidde fast og vente på, at komprimeringsopgaven skal fuldføres, og du kan nemt afbryde processen og hurtigt komme tilbage til din normale brug af iOS-enheder.

Bemærk, at dette annullerer komprimeringen og sendningen, det gør det ikke muligt at annullere kun komprimeringen og derefter sende en ukomprimeret video, filmfilerne er simpelthen for store til iOS for at tillade det, og i stedet skal du overføre fuld kvalitet HD-video ved hjælp af en USB-forbindelse fra iPhone eller iPad til en computer.

Afslutning af sort / hvid "Komprimering video" skærm

Der er virkelig ikke meget på dette trick, det virker som dette: Når du går til at sende sammen en meget stor filmfil og det sort og hvide skærmbillede "Komprimer video ..." vises, skal du bare se nederst til højre for (X) knappen, tryk bare på for at afbryde komprimeringen og sende. Du bliver straks returneret til det, du gjorde, og du behøver ikke længere vente på, at filen skal komprimere, før du annullerer udkastet eller meddelelsen sendt.

(Hvis du ikke har set denne skærm før, så ser video-komprimeringsskærmen faktisk ud sort / hvid, pixeleret og generelt mærkeligt sådan - det er måske, hvorfor denne skærm forvirrer så mange mennesker, det ser ud som om noget er gået galt enheden - vi er ikke sikre på, om det skulle være en funktion til at indikere kompression eller det klumpede udseende er en fejl i iOS ... alligevel ...)

Dette kan virke som en no brainer, men jeg har set mange venner og familie forvirret af denne komprimeringsskærm, hvor de overser den lille (X) -knap og tror, ​​at deres enheder har frosset eller styrtet når som helst forsøger at sende en video. Det er ikke tilfældet, det er bare et spørgsmål om, at det ene anvendelige brugergrænsefladeelement ikke er særligt indlysende i betragtning af størrelsen af ​​komprimeringsskærmen.

Igen for at gøre dette helt klart, kan du blot vende tilbage til det, du gjorde på iOS-enheden, det tillader ikke brugere at sende ukomprimeret video.

Hvad med at sende ukomprimeret video?

På grund af filstørrelsesbegrænsninger og størrelsen på 1080p videoindhold kan du ikke sende ukomprimeret video direkte fra en iOS-enhed. Fra nu af er den eneste måde at få fuld kvalitets HD-video fra noget som en iPhone til at kopiere den manuelt fra enheden til en Mac eller pc, enten med et værktøj som iPhoto, iCloud, Image Capture, Windows Stifinder, eller en tredjepart utility - selvom det kan ændre vej ned i fremtidige udgivelser.