Hackintosh 10.6.3 - Ressourcer til opdateringen

Hvis du har et Hackintosh-skrivebord eller en Netbook, vil du måske gøre lidt forskning, før du hopper ind i Mac OS X 10.6.3-systemopdateringen. Brugere på internettet rapporterer alt fra let succes til katastrofale fejl, hvilket ikke er for overraskende i betragtning af hardware diversiteten i Hackintosh-systemer.

Enkeltste råd: Følg stien til en person, der har udført opdateringen på en maskine, der enten er identisk eller tæt efterligner din egen bygning. For alle, der bruger søvn, hvis du vil minimere sandsynligheden for problemer, når du opdaterer til 10.6.3, er det en god ide at flytte den gamle SleepEnabler.kext, da det næsten helt sikkert vil forårsage en kernel panik ved genstart, når det slår hoveder med det nye kerne.

Det er helt afgørende, at du sikkerhedskopierer din eksisterende Hackintosh Mac OS X 10.6.2-installation, før du forsøger at opdatere 10.6.3 !

Ressourcer til opdatering af din Hackintosh til 10.6.3:

Prasys: Straight Forward 10.6.3 Opgraderingsvejledning - en god og nem at følge trin-for-trin walkthrough med skærmbilleder på opdatering til 10.6.3

TonyMacX86: Mac OS X 10.6.3 opdatering - Stor generel rådgivning og information om 10.6.3 opdateringen, hvad der har været problematisk, hvad der virker og vigtigere: LØSNINGER til kendte problemer. Stærkt anbefalet ressource

Google Regneark: 10.6.3 opdatering og hardware - dette er et godt regneark vedligeholdt af TonyMacX86, der viser hardware og kendte problemer. Absolut værd at se.

LifeHacker: Opdater en charme til 10.6.3 - til Desktop Hackintosh-brugere, der især fulgte LifeHacker-vejledningen. Ikke særlig informativ andet end en 'det fungerede for mig!' så en stærk YMMV, læs kommentarerne for en lang række brugerproblemer (og også succeser).

TonyMacX86 Forums - hvis du smutter hovedet ind i væggen for at finde ud af, hvad der gik galt på skrivebordet Hackintosh opdatering, er dette et godt forum til at tjekke ud.

InsanelyMac Forums - en anden god ressource til spørgsmål og svar på forskellige Hackintosh installationsproblemer, mindre personlig end TonyMacX86.

MyDellMini: Officiel Mac OS X 10.6.3 opdateringstråd til Dell Mini 9 og Dell Mini 10v - hvis du har en Dell Mini, skal du gå til eksperterne. En fremragende vejledning i opdatering af din Mini til 10.6.3, gå ikke glip af den.

NetKas: Råd om opdatering til 10.6.3 med ATI-kort

Meklort - en leder i Hackintosh-verdenen, mest relevant for Netbook-brugere.

Hvis du tilfældigvis har fulgt LifeHacker-guiden til at opbygge et Hackintosh-skrivebord, kan du muligvis have den nemmeste opdatering som desktopbruger, selv om nogle brugere i deres kommentarer rapporterer opdateringsproblemer med identiske systemer. Forskellige Hackintosh Netbook rapporter varierer meget, men Dell Mini 9 og 10v er fairing takket være folkene på MyDellMini fora.

Hvis du er lidt squeam eller ikke vil have et besvær, venter et par uger for at opdatere til 10.6.3, kan det godt fungere som din fordel, da Hackintosh-fællesskabet fortsætter med at forfine og opdatere deres teknikker.