Sådan har du to telefonnumre på en telefon

Tildeling af to telefonnumre til en telefon er en bekvemmelighed, især til forretningsrejser og rejser. Der er tre vigtige metoder til at indstille to numre på en telefon: dobbelt SIM-kort i en mobiltelefon eller købe et gratis telefonnummer og abonnere på en administreret telefonnummertjeneste. Hver metode har forskellige applikationer. For eksempel er en mobiltelefon med dobbelt SIM-kort nyttig til rejser mellem lande, mens gratisnumre og telefontjenester er ideelle til virksomheder.

Dual SIM-korttelefon

Køb en dobbelt SIM-korttelefon. SIM-kort er aftagelige mikrochips, der styrer din mobiltelefons abonnentoplysninger inklusive telefonnummeret. Typiske telefoner bruger et SIM-kort og har et telefonnummer. En Dual SIM-korttelefon bruger to SIM-kort og kan således have to telefonnumre. Når du handler efter en Dual SIM-korttelefon, skal du sikre dig, at telefonen fungerer i det land, hvor du har tænkt dig at bruge den. Kontakt en mobiltelefonudbyder i det valgte land, og spørg, hvilken båndbredde de understøtter. Sammenlign disse båndbredder med dem, der er angivet i telefonens specifikationer.

Abonner på en mobiltelefonudbyder. I det væsentlige skal du åbne to mobiltelefonkonti og modtage to telefonnumre. Ét telefonnummer tildeles hvert SIM-kort. Du kan købe et SIM-kort fra to uafhængige virksomheder eller to SIM-kort fra det samme firma.

Installer dine SIM-kort. Følg instruktionerne, der følger med din dobbelte SIM-korttelefon for at indstille opkald. Test telefonnumrene ved at ringe til venner eller kolleger ved hjælp af hvert nummer.

Gratis nummer

Køb et gratisnummer. Dette er telefonnumre, der bruger 800, 888, 877, 866 eller 855 som områdenummer og kan ringes gratis inden for USA. Federal Communications Commission regulerer gratisnumre, som kan købes fra private virksomheder. Der er en række gratis nummerudbydere og -tjenester. Vælg en, der passer til dine behov.

Par dit telefonnummer med dit gratisnummer. Vælg et telefonnummer, der fungerer som alternativ til dit gratisnummer. Dette kan være et hvilket som helst 10-cifret telefonnummer. Opkaldere har mulighed for at ringe til et af numrene for at nå den samme telefon.

Test dit gratisnummer. Brug en anden telefon til at ringe til dit gratisnummer og bekræft, at den ringer til den angivne telefon. Del dit gratisnummer med andre, der muligvis har brug for det.

Administreret telefonservice

Vælg en administreret telefontjeneste. Udover at give dig to telefonnumre på en telefon, leveres administrerede telefontjenester med opkaldsfunktioner såsom telefonsvarer, SMS og rabatopkaldspriser. Vælg en, der passer til dine behov og prisklasse. Kriterier, der skal overvejes, er omkostninger, tilgængelighed af områdekoder og telefonnumre og brugervenlighed.

Identificer den telefon, der skal bruges med den administrerede telefontjeneste. Vil du bruge en mobiltelefon eller fastnet i forbindelse med din service? Beslut, hvor du vil have det sekundære telefonnummer til at sende opkald.

Vælg et telefonnummer. Ønsker du et nummer lokalt til dit primære telefonopkaldsområde eller til en anden region? Tænk på dem, der ringer til dig på det andet telefonnummer og vælg det nummer, der er bedst for opkaldere.