Sådan bruges et gammelt forudbetalt SIM-kort

Hvis du har et gammelt forudbetalt SIM-kort til en GSM-operatør som AT&T, T-Mobile eller TracFone, kan du i nogle tilfælde genaktivere det. Selvom det hjælper, hvis du er den anførte kontoindehaver for SIM-kortet / kontoen, er det generelt ikke et problem, hvis du ikke er det. Du skal hente et par stykker information fra SIM-kortet for at bestemme, hvilken operatør der kan gendanne SIM-kortet.

Trin 1

Se på bagsiden af ​​SIM-kortet og skriv listen over numre på det. Dette er SIM-kortnummeret. Indtast SIM-kortnummeret på NumberingPlans.com, og det fortæller dig, hvilken operatør SIM-kortet tilhører. Hvis SIM for eksempel er et T-Mobile SIM, skal du gå til T-Mobile for at få det genaktiveret. Dette er det samme for alle transportører.

Trin 2

Placer SIM-kortet i en GSM-telefon til den pågældende operatør, eller du kan bruge en ulåst telefon, der fungerer for alle operatører. De fleste budgetforudbetalte telefoner låses ikke op. Tryk på # NUM # i tastaturet, og få det telefonnummer, der er knyttet til SIM-kortet. Selvom SIM-kortet er slukket, og det ikke har nogen penge tildelt det, vil det stadig vise dig det nummer, der er knyttet til det. Hvis det ikke gør det, renses SIM-kortet fra systemet på grund af at det er inaktivt i meget lang tid og kan ikke længere genaktiveres.

Ring til kundeserviceafdelingen for det SIM-kort, du har, og giv dem telefonnummeret. Foretag en betaling for at tilføje minutter til den forudbetalte konto. Dette genaktiverer SIM-kortet. Hvis du ikke tidligere havde SIM-kortet eller brugt telefonnummeret, kan du bede om at få ændret nummeret. De fleste luftfartsselskaber opkræver et gebyr for denne service.