Sådan gemmes en e-mail i en PDF

Elementer, du har brug for

  • PDF-printerprogram

  • E-mail-program

Gem dine e-mail-meddelelser i en PDF-fil med et PDF-printerprogram. Der er flere programmer på markedet lige fra det sofistikerede til det meget grundlæggende. At bestemme dine behov hjælper dig med at beslutte, hvilket PDF-program der fungerer bedst for dig (Se ressourcer). Et grundlæggende PDF-printerprogram fungerer til lagring af filer som PDF-filer uden behov for at redigere dem. Nogle PDF-programmer giver brugerne mulighed for at redigere PDF-filer og kontrollere, hvor meget adgang der gives til hver bruger. De sofistikerede PDF-programmer kræver, at du køber programmet efter en 30-dages gratis prøveperiode.

Sådan gemmes en e-mail i en PDF

Gå til webstedet for et PDF-printerprogram (se Ressourcer). Klik på downloadlinket for at gemme programmet på din harddisk. Installer programmet, og genstart computeren.

Åbn dit e-mail-program, og åbn derefter en e-mail, du vil udskrive.

Klik på "File" i menulinjen. Vælg "Udskriv" fra listen.

Vælg navnet på det PDF-printerprogram, du downloadede.

Vælg den mappe, hvor du vil gemme PDF-filen, og navngiv derefter filen.

Gå til placeringen af ​​din PDF-fil, du lige har oprettet, og dobbeltklik på den for at åbne e-mailen som en PDF.

Outlook 2007-tilføjelsesprogram

Gå til websiden "2007 Microsoft Office-tilføjelse: Microsoft Gem som PDF eller XPS" (Se ressourcer). Klik på knappen "download". Gem filen på din harddisk.

Dobbeltklik på filen "SaveAsPDFandXPS.exe". Følg installationsinstruktionerne.

Genstart e-mail-programmet "Microsoft Outlook". Åbn det dokument, du vil gemme som PDF.

Klik på "File" i menuen, og vælg "Save or Publish to PDF".

Vælg den mappe, hvor du vil gemme PDF-filen, og navngiv derefter filen. Gå til placeringen af ​​din PDF-fil, du lige har oprettet, og dobbeltklik på den for at åbne e-mailen som en PDF.

Tips

PDF-filer udskrives, gemmes ikke, når de oprettes første gang. De fleste PDF-programmer åbner automatisk den nye PDF-fil, du udskriver.