Åbn og UnRar RAR-filer på en Mac

Hvis du skal åbne og udvide rar-filer i Mac OS X, kan du bruge unrar-filer med to gratis værktøjer til Mac. Ikke alene vil en af ​​disse apps hurtigt åbne og dekomprimere .rar-filer, men det har også evnen til at gendanne beskadigede og manglende arkiver ved brug af parfiler. Arkivgendannelse ved hjælp af par2 er ofte vigtigt, når du arbejder med downloads og nyhedsgrupper.


De to unrar apps, vi diskuterer her, er de gratis UnArchiver eller UnRarX værktøjer. UnRarX er overvejende en rar applikation med par2 restaurationsevne, mens UnArchiver åbner rar filer og mange andre filformater også. Du kan downloade enten, eller begge, de arbejder stort set ens i OS X, og begge er gratis, det er nemt at prøve dem ud.

Sådan åbnes .rar-filer og Unrar i Mac OS X

Når du har downloadet appen, ligner åbning og udvidelse af rar-filer .zip og .sit arkiver:

  1. Download en app fra disse link, som kan identificere rar filer, begge apps er fine, men vi kan lide UnArchiver til multi-use funktion
    • Unarchiver er en gratis download fra Mac App Store og åbner rar filer
    • UnRarX er også en gratis download, og du kan få det her
  2. Når appen er downloadet, skal du starte den unrar-applikation - med unarchiver, associere den med de rar filformater
  3. Nu skal du enten trække og slippe nogle rar arkiver i det åbne program for at fjerne dem øjeblikkeligt eller dobbeltklikke på rar-filen for at dekomprimere den og udtrække indholdet

Efter download og installation af Unarchiver kan du også vælge at højreklikke på rar-filen og vælge "Åbn med Unarchiver" for at udpakke filen, men dobbeltklik på den, efter at rar er blevet tilknyttet appen, sandsynligvis den nemmeste metode udpakning af filerne.

UnRarX har også en enkel grænseflade til ekstraktioner, men er begrænset til rar dokumenter:

Det unrar'ed indhold vil blive placeret i samme mappe som den rar fil stammer fra. For eksempel, hvis rar-filen er i ~ / Downloads / mappen, er det også her, hvor de ekstraherede rar-filindhold også vil blive placeret.

Når enten Unarchiver eller UnRarX er kørt, vil det nu blive forbundet med .rar arkiver på din Mac, så du bare kan dobbeltklikke på nogen rar-fil for at udvinde den i fremtiden. Du kan også bare åbne rar-filen og udforske arkivet uden at komprimere det.

Unarchiveren, set nedenfor, kan være forbundet med mange andre pakkefiltyper såvel som rar arkiver.

Rar-filer anses ofte som en del af Windows-verdenen, men Mac-brugere kommer ofte også på tværs af dem. Jeg bliver spurgt på en noget regelmæssig basis "Hvad er en RAR-fil, og hvordan bruger jeg den?" Fra både Windows og Mac-brugere. Efter at have forklaret, at det er et arkivformat, kommer jeg altid tilbage til at anbefale disse værktøjer ofte for at kunne åbne dem, og hvis der er en bedre gratis løsning til Mac OS XI, har det endnu ikke fundet det.