Sådan installeres en systemhøjttalerdriver

Installation af systemhøjttalerdrivere til Windows-operativsystemer er ikke anderledes end at finde andre drivere og installere dem. Mange helt nye lydkort understøtter ikke øjeblikkelig enker, så i mange tilfælde skal disse drivere downloades direkte fra producentens websted. Når disse drivere er installeret, kan normal lydkortdrift genoptages. At følge nogle enkle trin i Windows kan mindske computerens lydproblemer.

Trin 1

Klik på "Start" -tasten nederst til højre på skærmen. Klik på "Lyde, tale- og lydenheder."

Trin 2

Klik på "Lyde og lydenheder." Klik på fanen "Hardware".

Trin 3

Klik på lydkortets navn. Klik på "Egenskaber", derefter "Driver". Klik på "Opdater driver" for at starte Windows-søgning efter driveropdateringer.

Trin 4

Klik på "Start" og derefter "Kør" i Start-menuen. Indtast "dxdiag" i menufeltet Kør, og klik på "OK". Dette begynder processen med at søge efter navnet på lydkort og højttalerdrivere, hvis de ikke er kendt, og Windows ikke automatisk kan opdatere internt.

Trin 5

Klik på fanen "Lyd" i det lille vindue, der åbnes. Undersøg overskriften "Enhed". Under det skal du se på "Navn" -posten. Se efter udbyderen under "Driver".

Besøg producenten af ​​lydkortets websted, og download de relevante drivere (og / eller driveropdateringer) til lydkortet.