Sådan tilsluttes et tv til en Onkyo-modtager

Elementer, du har brug for

  • Onkyo-modtager

  • RCA / HDMI-kabel

Onkyo er en digital lydmodtager, der oftest bruges i surround sound-systemer. Dette betyder, at Onkyo-modtageren er i stand til at oprette forbindelse til dit fjernsyn og levere stereo-surroundlyd til alle dine film, videospil og tv-programmer (hvis surroundlyd er tilgængelig). Onkyo-enheder er også i stand til at modtage og afspille alle HD-lydformater.

Find ud af, om du forbinder din Onkyo-modtager til et standarddefinitions-tv eller et HD-tv. Kabelforbindelserne vil være forskellige for begge tv-apparater.

Sæt de røde og hvide RCA-kabler i "Audio Out" -portene på bagsiden af ​​fjernsynet. Men hvis du bruger et HD-tv, skal du slutte et HDMI-kabel til en tilgængelig HDMI-port på tv-apparatet.

Tilslut den anden ende af RCA-kablerne til "Audio In" -portene på bagsiden af ​​Onkyo-modtageren. Der vil være en række forskellige lyd i porte, hver markeret for en anden enhed. Brug lyden i porte, der er mærket "TV". Sæt HDMI-kablet i en tilgængelig HDMI-port på bagsiden af ​​Onkyo-modtageren, hvis du tilslutter et HD-tv (noter nummeret ved siden af ​​HDMI-porten på lydmodtageren).

Tænd Onkyo-modtageren. Hvis du bruger RCA-kabler, skal du trykke på knappen "TV" for at begynde at lytte til lyden fra fjernsynet. Med HDMI-forbindelsen skal du dog trykke på HDMI-knappen efterfulgt af kabelforbindelsesnummeret. Når du er færdig, kan du nyde HD-lyden, der kommer fra fjernsynet.